lördag 11 december 2010

"Lucka 11..............!"


Hmm.......fortfarande lite tveksam till min idé att locka fler kvinnliga läsare till min blogg..............fast det har fungerat ser jag! Lite läskigt att kvinnor är precis som vi män!
Så självklart bjuder jag på ännu en Julman denna Lördag den 11:e December.....dan för dan före dan före dan.............dopparedagen! Dopparedagen!! Föresten........vem kom på det ordet...låter helt perverst faktiskt!
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson Din tomteluva i Vinterkylan!

5 kommentarer:

Caja: sa...

Han är nog varm....eller har han inget i garderoben att ta på sig...

;-D/caja

Elle sa...

Jag tycker inte att killarna i dina luckor ska känna sig tvungna att bära tomtemössa, det går bra utan! *blink*
(f-n, kan jag skylla på åldern?)

Ha en skön helg!
Kram Elle

Britt sa...

Så omtänksamt av dig Peter att ordna en sån fin julkalender åt oss... jag har läst ikapp och kollat in alla "luckorna" så nu är jag uppdaterad och har ett litet leende på läpparna. ;-)

Ha en skön helg.

britt

Lippe sa...

Hehehe... är nog ibland som en karl!
Har "öppnat" alla luckorna i dag och ser fram emot dopparedagen!!!
Kul blogg, återkommer gärna.......
Lippe

Elin Damberg sa...

Dopparedagen! Usch! Nu tog jag verkligen illa vid mig.

Hörrudu, jag känner att det är dags att du styr upp ditt s.k. ögongodis/tomtepinuppor. Det här går ju inte längre. Ärligt! Får man komma med ett önskemål, tillika en utmaning, du som är Kung Bildfinnare??

Ge mig en man som INTE tittar under lugg och ser ut att tänka "syns mitt sexpack ordentligt nu, ligger skuggorna rätt på bickarna, kom jag ihåg att olja in mig med rätt olja och ser jag riktigt, riktigt manlig ut nu när jag suger in kinderna som en en liten snorunge????"

Hahaha. Peter, kom loss nu. Jag vet att du fixar det.

(Var det inte ungefär så här allt började - när du visade mjukporriga brandmän a la dansbandsstil som mosade en kattunge i en gräsdunge??)