onsdag 29 december 2010

"Presentation av en ny bok och en vinnare av Big Penises Calendar 2011....!


Äntligen så kan jag skicka iväg den här djävla kalendern som legat och skräpat i hallen i några veckor nu..............den är faktiskt inplastad men flera av min Frus Väninnor har tyckt att det vet ju inte den som vinner kalendern att den varit inplastad!
Oumberlige Peter har varit hård på den punkten, detta är en seriös blogg, med seriösa tävlingar, hur skulle det se ut om jag skickade ut vinster som någon bläddrat i? Någon djävla ordning får det allt vara............även på en blogg!
Jag skulle egentligen visat bilder på hur lottdragningen gick till, men det har min Fru förbjudit........vi gjorde dragningen i samband med min Byggfirmas Julfest..........behöver jag säga mer..............Åke tryckte fast en knäck på "apparaten" sedan var det bara att "dutta" i skålen med "lottsedlarna"............Kalendern gick till Åsa Erstedt i Borgholm........Grattis, kommer med vändande post.
Jag vill be om ursäkt att jag ibland anklagat mitt eget "kön" dvs oss män för fantasilöshet.......en byggarbetsplats är alltid "uppfinningarnas moder"....i allafall inom "detta område"!
Hmmm...........ja visst ja.........ett boktips var det lovat........"Under Bältet" heter boken jag idag presenterar......vad annars..........länk finns här till artikel i Svenska Dagbladet!
Artikelförfattaren varnar sina läsare halvvägs........sådant blir ju alltid lite extra spännande............artikeln handlar om vad vi kallar våra "saker" för ur genusperspektiv....nu lät jag helt plötsligt seriös........skönt.....Oumberligating är ju en seriös blogg för dem som vill "se"!
Vid Datorn Peter Olofsson Din Julstake mitt i Tomtegröten!

9 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Grattis till vinnaren...
Är inte Julstaken slak nu?? Menar det får ju bli en Nyårsstake nu i Nyårschampagnen ;-)

Gott Nytt År!!

Kram Mia

Caja: sa...

Då kan man inte annat än gratta Åsa!

FANFANFANFANFANFANFANFAN.......

;-D/caja

desperat hemmafru sa...

Fasen! Vad har jag missat???!!! Tänk att jag missade utlottningen. Suck. Vet inte om det är själva lottdragningen eller kalendern i sig jag sörjer mest. Kanske båda.

God fortsättning på året!

imse sa...

Åh den kalendern hade man gärna blivit ägare av!

Tycker absolut att du ska visa lite bilder från lottdragningen. Absolut.

Kramen!

BP sa...

Ha, ha, ha!!! Ja tänk att man får titta på din blogg, inte röra, inte provköra. Sedan när man har sugit åt sig aptitretaren då vänder man sig till tallriken med god hederlig husmanskost. Då vet man ju iaf vad man får...

PS. Du/ni verkar ha skitkul på din arbetsplats. Jargongen på ett bygge är ju speciell och jag älskar den. DS

Heidi sa...

Ta några dagars paus i v...a så går julstaket ner och sedan kan du hissa upp nyårsstaket... klackarna i taket vad det ska bli skoj:)

Mollamaja sa...

Hoppsan, hur har jag kunnat missa denna tävling? Även i och under en längre frånvaro från bloggvärlden känns det nästan som en omöjlighet att ha kunnat missa detta.
Gott Nytt År :-)

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Har alltså missat en tävling.... ;-) Rackarns...... Men grattis då till vinnaren.... Kanske tur att kalendern är inplastad....

Gott Nytt År på dig!!!!!
Kram
Charlotte

Daniel sa...

åååh allt för den boken!:)