fredag 12 februari 2010

Hade först tänkt att be om ursäkt!

blingme again
Add Glitter to your Photos


Som sagt hade faktiskt först tänkt att be lite om ursäkt för att jag var lite "på" igår kväll hos några bloggare! Men när jag nu sovit på saken, ja lite i allafall och sedan nu på morgon pysslat och tagit hand om min Fru som inte mår så bra. Gett henne hennes mediciner, masserat benen på henne mellan klockan 5 och 6 nu på morgonen för att få kramperna att "lägga" sig och vänt på täcken och kuddar för att få henne att känna sig lite svalare, ja då djävlar känner jag att jag faktiskt inte ska be om ursäkt för ett djävla "någe"! Fler borde fundera över sina liv och vad de verkligen gör med dem, innan de är försent! "Disco" får stå som symbol för detta med att "göra" någonting över det man är missnöjd över! Några av Er som läser förstår säkert vad jag menar.
"Disco" enligt Oumberliga Ting står även för gemenskap, fest, omsorg, glädje, kamratskap, vänskap, kärlek men även för lyssnande och medkänsla! Blir inte fler inlägg idag, de finns att läsa så det både räcker och blir över här under för den som känner sig manad!
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson! Din Discoblogg mellan födelsen och döden!

11 kommentarer:

Häxan sa...

Godmorgon! Vi alla behöver människor som är "på". Det finns många som går i sitt träsk och tycker synd om sig själva. Det dom inte inser är att det är dom själva som styr sitt liv. Vi är ju alla vår lyckas smed. Sedan att vi inte kan ta rätt beslut i alla lägen är mänskligt. Synd jag missade ditt Disco! Men det blir säkert fler gånger!!!
Nu är det fredag och dax att åka till skolan med Mattias. Vi har -10 och mulet , men kan inte gnälla efter 2 dagar med blå himmel och sol.
Ha en bra dag! Kramar till dig och Hexan! Hälsningar från Häxan.

Anonym sa...

Godmorgon Erland Johansson här. Förskräckligt blinkande. Min Fru Eva vissade dig din blogg. Jag vet inte vad jag ska säga har inte sätt något liknande. Det är min Fru som gått datakurs och lärt sig det här med datorer. Jag kan inte mycket, hon visar mig nu hur jag ska göra för att skriva.
Dass iden gjorde mig eld och lågor, du verkar inte dum i huvudet har du gjort någon hållfast på grunden, vikten borde bli ganska hög? Jag betalr självklart för ritningarna. Kristallkrona i taket får Eva ha på sitt dass jag ska ha någon form av oljelampa i mitt, det var ju det som var det fina med kråksången att man får ett varsitt. Barn och barnban skiter ju hellre på mulltoan!
Hälsning ifrån Erland Johansson

Skogsdoft & havsbris sa...

Hej på dig!
Tack för din kommentar inne hos mig, alltid roligt med nya besökare!
Ja, vad gäller egentligen för oskrivna regler när man bloggar? Håller med dig om att man ska visa respekt och uppföra sig ordentligt. Har hört att andra bloggare fått negativ respons från sin omgivning och på bloggen, det är ju verkligen otrevligt. Själv har jag som tur är inte råkat ut för något sånt, och hoppas jag slipper det i fortsättningen också! Hörde att bloggare t o m valt att sluta blogga efter anonyma påhopp från okända människor på deras bloggar - vad är det egentligen för personer som ger sig på någon de inte ens känner på det sättet?
Du undrade hur mycket disco jag är. Ja, då kommer jag att tänka på det glada 80-talet med sin fantastiska musik, som ligger mig varmt om hjärtat eftersom jag växte upp med den. Så en liten discosjäl bor det nog allt i mig! På 80-talet kunde de verkligen göra musik, slå det om ni kan idag!
Men Falco däremot känner jag tyvärr inte till...
Önskar dig en bra dag och en trevlig helg! :)

Unknown sa...

Tittar in för o önska dig en trevlig helg! Ha det gott. Kram Lenita

Unknown sa...

Herregud vad du var produktiv, hur hinner du med att både tänka och skriva;) Kan själv inte göra båda samtidigt. Har aldrig råkat ut för negativ respons på mitt bloggande, har i och för sig bara bloggat sedan......oktober -09 tror jag det var. Men det kommer nog, finns väl alltid någon där ute som inte gillar vad man producerar och istället för att bara knappa sig vidare känner sig manad att framföra det, anonymt naturligtvis, annars hade de inte vågat!!
Vill annars bara meddelat att jag har en liten kristallkrona på gästtoaletten så dit är du välkommen!!!
Ha en skön helg.
//Camilla

Susanne sa...

Hej min vän,,oj jag lyssna på din truddelutt på vänsterspalt och åkte tillbaka långt till mina tonår..Tack snälla ord hos mig..jag har inte varit så ofta hos dig som jag kanske borde..Jag tror ibland vet jag inte vad jag skall svara på dina lustiga och långa inlägg..Vet inte om du skojar eller menar allvar..Så ibland har jag läst men struntat att skriva nått meningslöst tillbaka..Kram till dig och lilla frun och önskar dig e go helg..Susanne

Anonym sa...

Tack för din påhälsning :)
Det behövs lite mer "på" -- det är bara kul och nödvändigt.

Är jag disco? Mer nu än någonsin förr... 80-talet var heavy metal, nu är det kristallkronor, glitter och glam som gäller för mig (i kanske lite för lagom doser). Har aldrig tänkt på det som att jag gör något åt det jag är missnöjd över men så kan det mycket väl vara.

Ska läsa vidare i din blogg nu... den verkar intressant.

Anette sa...

Halloj!Jag vill också tacka för din påhälsning. Det är alltid roligt med nya besökare! Och jag måste ju besöka din eftersom du skrev att du hade lite stiltje i din;))
Jag tycker också att man ska skriva positiva saker när man kommenterar. Det finns nog med tråkigheter ändå i vår värld...har inte råkat ut för några negativa än men har bara bloggat sedan slutet av dec.09.
Jag kan nog svara på din fråga: att jag är inte mycket dicco...inte ens när jag var ung. Hehe! Men nog minns jag Falco...ingen som jag lyssnade på särskilt mycket dock men han gick väl på radio?!!
Ha en mycket trevlig helg önskar Nettan.

Skogsdoft & havsbris sa...

Hej igen!
Jo då, nog kommer jag att fortsätta blogga! :) Har haft mina "bloggkriser" när jag nästan varit nära att ge upp, det finns så många fina bloggar och ibland kan det kännas som att "vad har då JAG att komma med?". Men det går alltid över och bloggandet ger ändå så mycket så det är helt klart bärt att fortsätta. Och det gör mig verkligen glad när folk gillar min blogg! :)
Det är nog säkert så att många förtar sig med bloggandet, det blir för mycket helt enkelt. Man ska ju inte göra det för att det blir ett tvång, för att man känner att man MÅSTE, utan för att det är roligt och när man har lust och inspiration att göra det. Vissa gör ju nya inlägg varje dag, det skulle jag aldrig varken orka eller hinna... Ibland skriver jag oftare, ibland blir det lite längre mellan gångerna. Man vill ju att folk ska hinna läsa inläggen också mellan varven!
Tråkigt att höra om din fru. Hon verkar i alla fall ha en väldigt snäll man som är hemma och hjälper henne när hon behöver det! :) Har alltid gillat böcker så jag ska ta och kolla in hennes blogg också!
Ha det så bra!

B i t t e sa...

Nehedu, Peter, inte ska du be om ursäkt inte. Säger jag som inte ens vet vad det handlade om i det specifika fallet. Men jag tycker nog du förtjänar att vara "på". Vill folk inte träffa på nån som är på så kan di la dra vidare? Blir det disco ikväll? Jag är gräsänka hela helgen så jag kommer gärna :-)

Lillsnörpa sa...

Wow, vilken härlig Rock'n roll! Precis där ska skåpet stå Peter!

ps. Nästa gång du ska äta tre semlor kan du väl ringa! Jag kan kanske få äta upp locken på dom i alla fall :)
Kram på dig!