tisdag 23 februari 2010

"Visst blir man sugen på att gå och köpa en sisådär 30-40 askar med kritor?"Nyfiken på den här konstformen, titta då in hos Christian Faur, "Kritmästaren" i egen hög person!
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson!

2 kommentarer:

Häxan sa...

Oj, Jag som älskar kritor.....Läckert! Du har varit produktiv i dag...:) Ditt Inlägg om Thailand är så bra och visst är det så att dom flesta väljer att inte se eller bryr sig icke. Det är bra att du är PÅ!!
Jag gillade också ditt inlägg med Färjan. Det är just det som gör att jag gillar dig och din blogg!! För idag vågar Män bara vara det som man tror att män skall vara. Men jag tror vi kvinnor gillar dessa män som vågar bejaka sina båda sidor. Som när du provade en klänning till Hexan.....Hur många killar hade vågat det?? Så fortsätt att vara just så som du är :) :) så kommer jag alltid att vara din bloggvän!!
Ha en jätteskön kväll! Kramar till dig och Hexan från Häxan.

B i t t e sa...

Mmmm, jag känner lukten. Det är nåt speciellt med kritor, det har jag alltid tyckt. Min mormor var en konst(ig) människa som jag har många liknande doftminnen ifrån. Ibland sägs det att jag fått lite av hennes ådra men jag brukar inte lyssna på det örat. Kan det ha varit en engelsk setter?