tisdag 9 februari 2010

"En slags Award!"


Ibland blir bloggandet "lite extra" och i mitt fall så blev det när Joacim och hans underbara blogg "Ur en känslig Alfahannes synvinkel" dök upp i min värld! I bloggvärden så skickar man ju olika slags "Awarder" till varandra för att visa sin uppskattning. Det gör även jag, fast jag försöker skapa så personliga sådana som möjligt! Alltså, Joacim, den här är till dig!
Ni andra som också har den "läggningen" att ni gillar "underfundiga" texter med intressanta bilder gå in på hans roliga, fina och trevliga blogg och njut en stund!
Självklart så ska det vara text till bilden ovan:
"Åkes kompisar i bilbyggarklubben hade länge beskyllt honom för att vara fjollig, men nu djävlar så hade han "skapat" en bil som äntligen skulle tysta dem"!
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson!

3 kommentarer:

Unknown sa...

Hej Peter! Kul att höra ifrån dig på min blogg, ja, det va ett tag sedan :) Jo då, jag känner igen bilderna som du visade i ett tidigare inlägg, kom inte ihåg vad jag kommenterade om dom då, i dag va dom lite kul, behövde se ett glatt face i dag! *ler* Dagens inlägg: en unik bil, eller..? den måste ju ändå ha tystat ner dom. Ha det gott. Kram Lenita

B i t t e sa...

Den awarden satt som en smäck! Jag har ju också förmånen att ha hittat nämnda Alfahannes blogg så jag förstår precis vad du menar! Idén med personligt tillverkad award var kanon, kanske skulle anamma den nån dag när andan faller på? Men nu är det laga frukost som gäller. Ha en skön dag!

Alfahannen sa...

-Är det ett plan?
-Är det en jeep?
-Nej, det är en pleep!

Jag blir ju alldeles till mig av din fina award, käre vän! Vad har jag gjort för att förtjäna en sån magnifik utmärkelse?

Den ska jädraranacka få en hedersplats på min bloggsida.

Kram på dig!