söndag 7 februari 2010

"Du befinner dig nu på bloggen Oumberligating!"Ja, det var ett tag sedan jag visade på ett riktigt Oumberligt Ting och idag gör jag det i ordets rätta bemärkelse, för vad är inte mer Oumberligt än ett par "snygga pjuck"! Har två skotokiga brudar i familjen, men dessa tillägnar jag min 16-åriga Dotter Embla som nu får börja övningsköra på riktigt i trafiken! Embla läser min blogg så jag vet att hon kommer bli stormförtjust i dessa Design Skor, en sak är säker att dessa dojjor får absolut inte sitta på när hon övningskör! Tim Cooper heter designern!
Vid datorn som vanligt Peter den Oumberlige!

2 kommentarer:

B i t t e sa...

Wow! I de där skulle jag nästan nå 2-metersgränsen! Och såååå himla cooola! Skulle sitta perfekt i depån i racingsammanhang. Rallyskogen får nog däremot klara sig utan den sortens utsmyckning. Ser fram emot ditt signum hos mig, gillar långa kommentarer ;-)

Photo by Maria sa...

Jag får börja med att be om ursäkt för att ag inte skrev ngn blogg igår och att du blev orolig ;-) Men ag mår bra, hann bara inte hålla mitt löfte.. Men idag kommer det ett inlägg så småningom ;-)

Vilka dojjor.. Att bara gå på de klackarna är en bedrift..

Ha en bra söndag..

Kram Mia