fredag 19 februari 2010

"Bokrea tider!"


Jag är tuff emot byggbranchen, det är jag, hittills hittar jag inget som tyder på att Jesus kommer återfödas inom "hantverksgebitet"! Hur skulle man kunna hitta 3 vise män i det här gänget! Satt igår på lunchen och läste kataloger om vad som är på bokrean, hörde mig för om det var någon mer som skulle handla och om vi kanske kunde göra det tillsammans.
Bland cirka 30 grabbar/gubbar var intresset svalt tills jag visade på denna bok som Akademibokhandeln har i sin katalog!
Passar ju perfekt att visa här på Oumberliga Bloggen, jag har ju "flörtat" för fullt med "pysselbloggarna" i över ett år nu, lite klent resultat och några har faktiskt tagit bort mig ifrån sina kompislistor! Ja, och nu försvinner jag kanske ifrån de sista listorna också eller annars kanske det blir tvärtom! Ja, bokrean startar inte förrän den 25:e Februari så tills den här Oumberliga Boken kommer ut på Rean så får det väl pysslas och snickras på egen hand i hem och stuga i vårat avlånga land! Nu lite om boken:
"Ta saken i egna händer......................................
På fullaste allvar men med glimten i ögat presenteras 50 snabba, enkla och billiga sexleksaker – alla tillverkade av material som du redan har hemma eller köper i järnhandeln eller livsmedelsaffären. Under rubrikerna För honom, För henne, För par och Förvaring hittar du lätt vad du behöver.
Praktisk information, steg för steg-beskrivningar och instruktiva teckningar garanterar proffsigt resultat även för nybörjaren. Vid varje projekt listas tidsåtgång, svårighetsgrad och material.
Knyt din egen läderpiska.
Snickra en dubbeldildo.
Var kreativ med en mogen melon och andra grönsaker.
En elektrisk tandborste kan användas på fler än ett sätt, för att inte tala om tvättmaskinen och torktumlaren.
Dessutom smarta förvaringstips för dina nya leksaker.
Sticka, virka och sy – det finns mängder av roliga projekt av olika svårighetsgrad. Möjligheterna är oändliga – endast din fantasi sätter gränserna.
Matt Pagett är konstnär och bor i Brighton i södra England. När han var fem år gammal fick han frågan: ”Vad ska du bli när du blir stor?” ”En sexgalning”, svarade lille Matt. Han har praktiskt taget uppnått sitt mål och vill nu gärna dela med sig av sina erfarenheter."
Ja, som sagt, det blir nog fler inlägg idag, men för dig som är intresserad av den goda konsten och tyckte detta inlägg var för ekivokt, läs inläget nedan!
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson!
PS: Priset på boken hos Akademibokhandeln är satt till 69:- kronor, jag undrar om det är någon med "humor" som gjort det eller om det är en "slump"!

4 kommentarer:

Häxan sa...

Hahaha...Det finns böcker för alla!!
Undrar just om den är på rea för att den säljer för dåligt.....:)Men bra för hemmapysslare som behöver lite nytt när dom tröttnat på mormorsrutor och vitfärg.

Kram från Häxan.

Laila sa...

Åh shit! *torkar svetten ur pannan*
Det kan inte vara nyttigt med ett sånt här skrattanfall på morgonen! :-D

Baronessan sa...

Äntligen något intressant på bokrean! :) Måste ju läsa den för jag blev grymt intresserad av det där med tvättmaskin och torktumlare - hur gör man?

Freedomtravel sa...

Fantastiskt! Att man kommer på idén över ett glas vin... ja, visst... men att ta steget och göra verklighet av idén!? Ja, man kan ju inte annat än att bli imponerad av människor som inte låter idéer stanna vid just idéer eller hur man nu ska se det...? Nu kan ju vi alla glädjas åt att denna "oumberliga" (?) bok existerar!

Roligt förresten att höra att presumtiva Napoleonruttare hittat vägen från min blogg til din! Nu känns det ju nästan som att min blogg börjar bli lite... just det... "oumberlig" ;)