måndag 15 februari 2010

"Det är kanske ingen bra idé?"


Foto: Maria Östlin Bild ifrån: VimmelMammans Blogg!

Säger som vanligt hmmmm.........ibland blir jag lite ivrig och har idéer som inte riktigt håller, känner det idag! Visst skulle det vara mycket praktiskt att slå ihop bägge mina bloggar till en helt underbar blandblogg, precis som VimmelMamman Lotta Greys. Om du inte läst den så gå in och titta där. Jag är en jobbig och ganska kritiskt person så jag var tveksam första gången jag läste den men precis som tusentals andra läsare så har jag fastnat för Lottas blogg.

I korthet så handlar den om hennes liv som småbarns Mamma, Cancerpatient och yrkesarbetande vimmelreporter. Sista året så har hon synts mycket i medierna och har verkligen gett de "cancersjuka" ett ansikte såväl fysiskt som för den svåra psykologiska biten av att bära på en sjukdom med oviss utgång!

Självklart så fick jag en kommentar ifrån Lotta här på Oumberliga här om dagen!
"Lotta vimmelmamman gray sa...
Hej Peter!
Du är alltid varmt välkommen att skriva i min blogg. Jag tycker du gör ett fantastiskt jobb med din Fru och Jernsaxen. Och din blogg är jättefin!"
Stor kram Lotta Gray!

Det fick mig att tänka till lite http://www.jernsaxen.blogspot.com/ ska även i fortsättningen vara en egen blogg, med min "humor" så blir trovärdigheten bäst så! (ler) Sedan kommer de självklart "gästblogga" hos varandra då och då!
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson!
PS: Angående cancervårda av barn så har Svenska Dagbladet på sin "Brännpunkt" idag en intressant och läsvärd artikel om cancersjukas barns rätt till vård i hemmet! Även på Lotta Greys blogg finns det mycket i ämnet Barncancer som är mycket läsvärt!

1 kommentar:

Unknown sa...

Hejsan,
haar inte läst vimmelmammans blogg ÄN men det kommer.
Jo du, Svetlana, nej det går nog fetbort, som det så snyggt heter. När jag startade bloggen hade jag precis läst en bok om ryska tsarfamiljen och när jag snöar in på något så gör jag det ordentligt!! Allt ryskt blev superhett, så att säga. Hade tänkt mig AnnaKarenina, taget så klart.
Så jag bara googlade eller om var på min favoritsida Wikipedia, som namnen dök upp och utan att tveka som högg jag till.
Kanske inget passande namn på en inredningsblogg (som det egentligen ska vara men...)
Men kan inte tänka mig du vet.. "blå sköna ting" eller "huset vid ån". Skulle väl snarar vara "Huset som gud glömde"
Tror inte det skulle bli särkskilt uppskattat, så nu får jag väl ha kvar mitt ryska alias.
Förresten så har folk, när jag varit utomlands, de ska alltid gissa var jag kommer ifrån av nå´n anledning, föreslagit rysland, ukraina polen eller egypten!!! så har väl lite slaviska drag, hehe.

Gillade bilderna på dig efter tre månaders träning, eller var det kanske efter tre minuters datafixande;)
Ha de´
//Camilla