tisdag 28 september 2010

"Flaskbrist......eller stoppa plågsamma återanvändningsförsök.....!Läser idag i Svenska Dagbladet att det råder returflaskbrist i Sverige, särskilt ont om är det om den vanliga 33 cl retur flaskan. En trolig orsak är den varma sommaren och att det står backar kvar i mängder hos folk! Det börjar nämnligen bli dax hos bryggerierna att börja tappa up julöl och must! Som jag skrev tidigare, det lackar mot Jul antingen man vill eller inte! (ler)
Hm......förlåt ska genast åka ut på landet och panta alla backarna som står där sedan de härliga och varma dagarna!
Jag samlar själv på alla typer av glas....allt i glasväg bara det är något sånär fason på det hela, bland det värsta jag vet är när man försöker göra saker av gamla flaskor. Har sett ganska många "skräckexempel", fast ibland går det ganska bra, mycket beroende på flaskans ursprungsdesign.
Den omgjorda flaskan i grönt glas ovan t h "funkar", men inte mer. Finns att köpa här!
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson!

3 kommentarer:

Västgötskan sa...

Kan säga att vi är helt oskyldiga! Är otroligt sällan vi köper glasflaskor. Blir mest pet-flaskor och burkar som vi gladeligen (och duktigt nog) återlämnar.

Betyder det att jag kan köpa julmust på flaska eller måste jag köpa även den på pet-flaska? :-D

BP sa...

Sol - my favourite:-)

Elin Damberg sa...

Är det din egen bild längst ned? Du brukar vara så snornoga med att ange källan annars, så det är det nog. :-) SNYGGT, Peter. Jag gillar också glas. Och sten. Och trä. Ja, du fattar.

MEN SLUTA PRATA OM JULEN. Jag orkar inte ha julångest i semtember!!