onsdag 29 september 2010

"Förlåt alla...............!"


Förlåt alla "inredningsbloggare" som nu i några minuter har haft en "örn" av lite annat slag i sina "bloggföljarrutor".......tänkte mig inte riktigt för när jag visade "fågeln" i inlägget nedan.
Jag visar nu raskt några andra fåglar som både jag och Lilla Frun blev väldigt förtjusta i, tråkigt nog var tavlan redan såld för 37.000:-.
Vi besökte igår Couleur Konsthandel på Nybrogatan 14 i Stockholm, där var det "handikappvänligt" och trevligt bemötande, borde vara en självklarhet överallt, men så är icke fallet, därför poängterar jag detta lite extra!
Den fantastiska tavlan med papegojor har målats av Marie Sandberg, besök hennes hemsida här!
Hmmm.......råkade visa örnbilden nedan för Lilla Frun igår och när hon såg papegojorna så fick hon en idé.........det Lilla Livet..........attans vad rödfärgen sved!
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson, din ornitolog i bloggdjungeln!

12 kommentarer:

Bibban sa...

Helt seriöst Peter, skulle du verkligen vilja ha tavlan för 37000?....ja smaken är ju som baken, men tänk va kul man kan ha för den summan:))
Kram Bibban

Elle sa...

Såg du att jag nyss var inne och smygläste hos dig...?
*ler*

Först undrade jag om du fått pippi, som vill ge ut så mycket pengar på en bild...
sen blev jag lite...ja jag tappade tal(skriv)förmågan för en liten stund när jag insåg att fågeln i undre inlägget inte alls var av metall....ups!
*ler*
Skulle kunna dra en del kommentarer till detta, men jag har nog påfrestat mitt goda rykte nog den senaste tiden...*ler*

Ha en fin dag och hälsa lilla frun!
Kram Elle

Elle sa...

Såg du att jag hoppade in här UTAN att kolla in bilden först!! *ler*

En tanke slog mig...med tanke på priset på tavlan...måla en själv!!!
Färg har ni ju och pensel...
*harkel*
Jag måste berätta vad man i helgen visade i tysk tv. En talent-tävling! En av "talenterna" stod naken på scenen och målade en tavla med sin kropp, först med rumpan och sen sin...
(ja, rimma kan du väl? *blink*)
Han fick till en "mona lisa" som faktiskt såg rätt ku..l ut!

Detaljbilderna av själva målandet var censurerat med suddig fläck! Ja, en hel del barn kollar ju detta program...

Lycka till med målandet!

Förresten, är du säker på att det är färg frugan har använt...inte röd tabasco eller så...?

Elle sa...

F-n Peter, efter det är förlorar jag nog alla mina nya följare...

Elle sa...

Det kan ju även vara makarna till inredningsbloggerskorna...? Jag menar...de måste ju också ha en sysselsättning medan frugan pyntar och fotar...?? *ler*
Efter din kommentar hos mig är man antagligen jäkligt nyfiken och kollar in hos dig, eller jäkligt rädd (p g a ip-numret) och fortsätter att bara vara nyfiken!
*ler*

Elle sa...

Heter det makarna...när det är en make?
Makerna?
Äh, du vet..gubbarna!

gittan sa...

Usch, nu fick mitt samvete sig ännu en törn... ingången till min butik är då allt annat än handikappvänlig! Jag har redan tänk på det flera gånger fast jag bara är inne på den fjärde dagen butiken har öppet. Inte ens parkeringen utanför är handikappvänlig med den har åtminstone fastighetsägaren planer på att göra vid inom kort. Kan man "låna" rampen från butiken lite längre bort på gatan när det kommer någon som har svårt att klara trapporna? Läste ikapp ett apr inlägg här hos dig och inser att jag borde dvs. ska ta alla läskbackarna med och panta nästa gång jag handlar =) För tänk om det inte finns någon must till jul!!!!

BP sa...

Dom var riktigt fina - gojorna alltså. Såg att valan var dessutom såld. Kan tänka mig den på em stor vägg i en entré eller ett konferensrum. Man blir ju riktigt glad att titta på den.

PS. Vad är det för "gitarr" som Lilla Frun har vid sin rollator. Den var också tuff, gitarren alltså, eller vad det nu var för nå't. DS

Vit som snö sa...

Fnissar åt dej, kan bara inte låta bli:) Var hittar du alla roliga saker!!? Jaa den "örnen" skulle inte komma upp på mina väggar, det är då säkert! Hellre fluffiga handbojor som konst:)Faktiskt!
Joo, jag läste nu att vårt "köpa-romantik"-tänk skiljde sej åt:)
Jag föredrar ju att köpa min romantik på Gårdsromantik som sagt:)))
Ha det gott! Kram Cilla

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Skulle vara kul att ha en riktigt stor fin tavla på väggen... Men tror ändå att jag hoppar gojorna.... Färgerna föll jag för dock för.... Egna konstverk blir nog billigast.... Vet inte inte om du går vidare på den linjen kanske...?! ;-)

Kram Charlotte

Elin Damberg sa...

Jag kanske fokar lite fel, men nu blev jag så galet sugen på att färga håret på nån manlig skeptiker. Finns inget roligare. Nästan inget roligare.

Elin Damberg sa...

"Förlåt alla... "

Hahahaha. Så himla roligt. Som om du skulle mena ens ett gram av det. Du snackar helt enkelt... goja.