fredag 17 september 2010

"Igår var vi på jakt......jag och mina tjejer....!"

Ja, faktiskt igår var vi på jakt, jag och min tjejer.....alltså min yngsta Dotter och Fru! Fast inte den slutgiltiga jakten, utan den här lite konstigare jakten som kvinnor ägnar sig åt. Planeringsjakten, vad som skall inhandlas när ekonomin tillåter! I detta fall när sommarjobbspengarna anländer och i Lilla Fruns fall när pensionen kommer.......fast den är ju så djävla låg att det är skamligt......så det kanske vore bättre att säga när Lilla Fruns Mans extra pengar anländer, har faktiskt jobbat röven av mig extra för att Lilla Frun ska få ett par nya värstingstövlar!

Hunter stövlar vill bägge två ha och det är ju inga katastrofpengar, runt 1000 lappen, okej, inte billigt men ändå inte kaos.
Kaoset står jag själv för........hittade dessa
Hunter Jimmy Choo Edition Crocodile-print Wellington boots på nätet, fy fan, så snyggt, så vackert, så fulländat, så sexigt........hmmm....sansa dig nu Peter....så praktiskt.....alltså precis allt som Lilla Frun står för...............okej, efter 25 års förhållande så vet jag att Lilla Frun inte gillar krokodillook....fast det skiter jag i!
Vid datorn din skofetichist i cyberrymden Ulv Röde!
PS: Jimmy Choo Hunter pjucken finns på NK!

11 kommentarer:

Unknown sa...

Skulle kunna tänka mig att du får många kommentarer idag. (Mig inräknat naturligtvis.) För börjar du flirta med hunterstövlar så vaknar vi "kärringar". Har dräglat över ett par svarta, med nitspännen, och leopardstrumpor till, ska man inhandla något nytt så kan man väl lika bra slå på stort.
Frågan är bara när dessa ska användas, i svampskogen? tror inte det. När veckomaten inhandlas på Coop? Ingen hit, tror jag. När barnen skjutsas till skolan? Ingen ser mig, för jag kliver aldrig ur, och vad är det då för mening:)
Då finns det inte så många tillfällen kvar för mig, så får väl vänta tills jag får ett tjusigt jobb i boutique eller liknande. Näe, det blir mina gamla gröna nästa gång jag går till svampskogen.
Oj, nu kom jag in på så´nt där svammel som egentligen bara är intressant för mig själv, (du har lätt för att prata om dig själv, som P säger ibland)) .........men jag jobbar på det. Idag gick det inte så bra. Nästa gång ska jag bara skriva om DIG.
Ha dé!!
Camilla

Unknown sa...

Oj då!
Vi var visst "inne" hos varandra nästan samtidigt:))
Önskar en trevlig helg tillbaka!!
Camilla

The Secret Garden sa...

Haha!!! Jag skulle kunna se mig själv i de stövlarna nu..på väg över gårdsplan ner till stallet. Det är katastrofområde där nu.. en GRÄVLING har varit här och nu har det regnat rejält. Tur att det lutar nedåt...man glider iväg i lervällingen helt automatiskt.

Problemet är "bara" att stövlarna blir så tunga av all leran att de åker av, det funkar inte att gå.
De där grävmaskinerna kan allt ställa till det!!!

Ha det gott!

Snäckskalsdalen. sa...

Det allra märkligste är ju att jag sett att man har stövlar på invigningar av det flashigare slaget numera.....vad har man då i skogen?
Tänk att det kan gå mode i stövlar. Och ja, jag har också fallit, har ett par röda......

Elle sa...

De där exemplaren var något tjusigare än de jag letade efter hos ALDI igår för 10 Euro. Fast de var naturligtvis slut, som vanligt!
Alltså letar jag fortfarande...

JULBLOGGEN sa...

Uhhh noooo!!!! Jag HATAR Hunterstövlar!! mestadels bara för att det är så modernt antar jag..

Det är så fult när tjejer går omkring i sådana på stan när det är soligt och varmt... Vansinne! Stövlar ska man ha när det regnar punkt slut!

De där med nitar kan jag tänka mig att köpa sedan... När det inte är modernt längre.. ;)

Anonym sa...

STOPPA TERRORN MOT DE SJUKA! Den kan drabba

DIG!

Rösta rödgrönt - för ditt EGET bästa.

Så enkelt är det - för ALLA utom miljonärerna.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/valet2010/article7799608.ab

http://www.aftonbladet.se/nyheter/valet2010/article7799614.ab

- Peter Ingestad, poet

Maria sa...

Snygga stövlar!

Ha en riktigt härlig helg!

Kram kram

BP sa...

Dom där chockrosa stövlarna tycker jag är skitsnygga. Dom som du dreglar över är lite väl feminina för min smak, alltså om det är du som ska ha dom på sig.

Anonym sa...

Coola herr Oumberligating,

FAN vad Du är torr/rolig, me like! Hunter stövlarna är ljuvliga och Din beskrivning av DIna kära likaså. Jag vill också ha ett par sådana i krokko, men fick i går äran att beställa en ny tvättmaskin i stället. Det blev en motsvarighet till krokkostövlarna, en svart högblank pärla. Jag skall ha en bild på den i min mobiltelefon.

Du snygging där, idag visar jag en hyllning till Er testosteron-stinna jägare... på min blogg, välkommen och roffa åt Dig pluspoäng!

LAV

Agneta

Ps. hälsa Dina damer att de har en pärla till husfar .) Ds

Suzan sa...

snygga pjucks!