torsdag 16 september 2010

"Fördomar........!"


Att ha fördomar om saker och ting är ju inget nytt, det har vi ju alla på olika sett! Jag som jobbar i "byggsvängen" har en liten fördom om min kollegor som bor i husvagn.
Om du inte känner någon personligen så har du säkert sett "husvagnslägren" som brukar växa upp vid större hus och vägbyggen!
Så igår när jag skulle åka och hämta lite saker hos en kille som börjat jobba hos oss så tänkte jag hoppas inte killen bjuder på fika. Har varit med om att fika i alldeles för många skitiga husvagnar under åren, rört om i kaffekoppar med Morakniv samtidigt som jag känt att byxorna klibbat fast på sätesdynorna!

Fick en riktig "knäpp på näsan" igår när jag kom hem till Tobias ifrån Kalix, en kille på 30 år som jobbar här i Stockholm och vägrar köpa en dyr lägenhet här, han vill vara fri, jag förstår honom. Nu är jag inte så oförskämd att jag tar fram kameran första gången jag är hemma hos någon, så bilderna kommer ifrån KABE, klicka här så får du en vybild hur det ser ut i Tobias husvagn, han har annan färg på skinnet i husvagnen, annars är det sig likt!
Var det någon som sa Oumberliga Ting! Självklart när det är som bäst! Självklart....storleken har betydelse!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde!

2 kommentarer:

Elin Damberg sa...

Och det viktigaste: hur var kaffet han bjöd på??

Photo by Maria sa...

Wow vilken vagn..

Kram Mia