måndag 29 november 2010

"Har du kollat kulorna...............!"

"Att få ihop det", är väl egentligen vad bloggande handlar om, att helt enkelt få ett fungerande inlägg! Att ha två bloggar, den här och min medicin blogg Jernsaxen som jag har är ju faktiskt en nästan praktisk omöjlighet, men jag har ännu inte tagit steget fullt ut och slagit dem samman! Fast jag gör ett försök att förena foto, medicin, humor och julpynt, inte säkert att det håller hela vägen, men ett inlägg blir det i allafall!
Alla har hört den men även en dålig historia kan bli en fin julklassiker:
-Vad är det för likhet mellan en Julgran och en mörk man?
-Jo, bägge har färgade kulor i grenen!

Bilden ovan är förlaga till ett Julkort som jag håller på att göra till en av min Frus väninnor, hon har lite förkärlek för det lite "mörkare"!
Svarta julkulor är det verkligen ett Oumberligt Julting här sett dem i flera butiker nu?

Sedan var det ju det här med det medicinska, precis som jag visat på "bröstkontroll" här på Oumberliga bloggen så är det dax att visa på lite testikelkontroll!
Är du hypokondriker som jag så läser du här!
Avslutningsvis behandla kulorna varsamt under julmånaden, antingen de hänger i granen eller på din man! (Eller på dig själv, denna parantes riktad till mina 3 manliga läsare)
Vid datorn Peter Olofsson Dina Julkulor i Bloggdjungeln!

1 kommentar:

Caja: sa...

men godmorgon du oumberlige.....sover inte du....göra inlägg mitt i natten ;-D nej det är klart, du har väl fullt upp med att kolla kulorna *fniss*

Ha det bäst idag, kram/caja