onsdag 24 november 2010

"Har ni sett att jag tappat ännu en följare.............!"


Jag blir alltid lite ledsen då jag tappar en följare/läsare, igår hände det igen, ännu en av mina äldre trogna läsare bad att bli "bortkopplad" ifrån min blogg.
Visar ett litet utdrag ur mailet som kom till Jernsaxen@live.se :
"Hej Peter! Du har kanske sett att jag inte kommenterat på din blogg den senaste tiden och det har sina randiga skäl och rutiga orsaker, tycker det blivit lite mycket homosexualitet här, bilder på anusar och halvnakna män, jag respekterar att du visar sådant, men jag som var med på Thore Skogmans tid tycker att det är lite jobbigt att mötas av sådana bilder. Var snäll och tag bort länken till min blogg ifrån din, jag har själv tagit bort mig som följare!
Vänligen.............."
Hmm.......vad svarar man på sådant........vad det gäller bilderna på rövhålen så kan det ju faktiskt vara så att det är kvinnliga rövhål.......uppriktigt så vet jag inte det, även vid en detaljstudie så är det svårt att se skillnad........kanske man skulle ha en gissningstävlan........dum idé, det glömmer vi att jag skrivit!
Fast det här med på "Thore Skogmans tid" som min fd läsare/följare skrev stämmer dåligt...............utan att själv kanske veta om det så var Thore Skogman mer gay än han kunde ana, hur kunde han annars göra ett sådant djäkla bögigt skivomslag på 60-talet.........skivdjäkeln heter dessutom "Klappa på"........känns lite olustigt och sådan skit spelade ens föräldrar för en medans man växte upp.........inte undra på att man blev som man blev! Klappa på.......obehagligt måste jag säga!
Vid datorn Peter Olofsson Din Julkorv mitt i tomtegröten!

11 kommentarer:

Caja: sa...

Dont be sad my friend...mister du en står tusen åter....Han var inte värd dig ;-D

Det är jag! *LER* stooort...

Kram/caja

Elle sa...

Som om Thore Skogman skulle vara bättre...han har ju både sin skinka och stake på bordet!!
*blink*

Alfahannen sa...

Thore...mannen med röda tänder och glest mellan håren (eller hur det nu var).

Alfahannen följer dig i alla fall, men just nu är jag inte riktigt mig själv min vän. Liten svacka i livet som jag gör mitt bästa för att komma upp ur.

Dock börjar jag skönja dagens ljus igen, och att läsa dina inlägg har synnerligen god effekt på mitt humör och allmänstillstånd. Tack för det och kram på dig!

Unknown sa...

Vad sjutton är det karl´n har i handen. Skulle väl kunna vara någon RFSU reklam från 50-talet.
Förresten så brukade min farmor hålla förmaningstal för min bror, under hans tonårstid. De lät ungerfär alltid så här;
"Titta på Tore Skogman vilken duktig karl, inte har han supit bort sina pengar inte". Ja, det var vad han fick höra efter helgerna när han kom och tiggde pengar, tror nog gamla farmor hade en liten "crush" på Tore faktiskt :)).
Om förmaningstalet hade någon effekt? Skojar du? Vilken tonåring vill vara som Tore Skogman , hade väl snarare motsatt effekt. Stackars farmor.
Har inget emot rött hår och glest mellan tänderna .....så länge jag slipper höra klämkäcka sånger.

Ha det bra!
P.S. Har inget emot rövhål, så länge inte luktdatorn är uppfunnen så är det helt ok för mig.
Tyckte bilderna var ganska intressanta faktiskt, nästan snyggare i förstoring.

JULBLOGGEN sa...

hahaha väldans vad folk är tråkiga då! "snuskig" humor är det bästa som finns!

Kramis!

Pennelina sa...

Det är ju så det är, att vi kan skriva (nästan) vad vi vill på våra bloggar - med risk för att få fler eller färre läsare ;-)

Kram från Pennelina

Cici sa...

Man vet aldrig med dig om det är sanning eller inte. Det kanske är en PR-kupp för att få flera läsare.
Om det nu skulle vara så att det är lite väl starka bilder någon gång behöver man ju inte sätta sig och stirra på dom, man kan ju läsa din text i stället.
Och jag var också med på Thores tid, fastän kanske inte någon fan.

BP sa...

So what! Det är din blogg och på den kan du skriva precis vad du vill, så är det bara. You win one, you loose one.

PS. Detta sagt av någon som kanske losar en följare bara p g a att hon är rökare... Men du läser ju bara min blogg, du andas ju inte in röken;-) DS

whatthefuckdotcom sa...

och JAG är kvar! ... det spelar ingen roll hur många rövhål du slänger upp... men jag skulle uppskatta om jag slapp se Thore igen... han får mitt skinn att krypa! ;)

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Vilket skivomslag.... vet inte om jag ska skratta eller gråta..... Jaa du Peter..... This is your life och din blogg..... Du är du och ska bara vara du och ingen annan....

Kram Charlotte

desperat hemmafru sa...

Jag skulle gärna ha fler följare jag med. Några har försvunnit, men i ärlighetens namn har jag själv slutat följa en del bloggar också. Din blogg fortsätter jag dock följa, för den är så härligt oförutsägbar och annorlunda! Hej hopp!!! :-)