fredag 22 juli 2011

"Besöker du London i sommar.....!"


Då måste du självklart besöka Hamiltons Gallery i London (Otroligt nog så har dom sett min reklam på nätet för mitt Galleri, Gallery Erotic Banana of Sweden fick bilden därifrån igår) en fotoutställning med Bruce Webers fantastiska foton pågår just nu!
Tänkte att det blev lite "trist" med bokomslaget nedan om det nu är någon som tittar in och vill ha en "sommarupplevelse" så därför gör jag detta inlägg!
Sedan vill jag tacka för alla mail om utlottningen av kalendrar nedan, men "tjejer" ni kan ju inte bli så ivriga att Ni mailar fast det ännu inte finns några kalendrar ännu, brist på manliga modeller som sagt! Jag behåller adresserna i fall att det dyker upp något som kan vara "spännande ur Er horisont sett"!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Snabel i Cyberdjunglen!
PS: Lilla frun garvade rått när jag skrev så senast, vad menar hon med det måntro, hon och hennes löjliga kuddar....hmm....jag är sur!

1 kommentar:

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Hallå där Peter Ulv Röde den oumbärlige.....

Hur har du det i sommaren??

Japp... är på svaret på din bloggrubrik. Eller rättare sagt, besökte.... för några dagar sedan. Är nu i Paris. Jajamensan. Eiffeltornet avklarat, kvar nu är Louvren och lite annat 'måste' krafs :-))) Drack ett glas rött i kväll på en av Hemingways favorithak. Najs. Men dyrt. Ser fram emot Mona Lisa i morgon. Men vilket gissel det är med tråkiga tunnelbane-transporter. Och här luktar tunnelbanan piss. Tacka vet jag tunnelbanan i London, ren och fräsch. Är nog en riktigt lantnolla haha... Hur går det med trädgården förresten??? Håll tummarna att vi slipper regn nu de kommande dagarna. I dag fick vi en störtskur över oss som var sådär rolig. Men tur man är praktisk av sig haha.... Fram ur väskan åkte regnjackan och paraplyet. Valde ändå snyggväskan i dag stället för en urtråkig (men praktisk.....) ryggsäck. Nån måtta med praktiskhet får det ändå vara. Kände att jag heller ville vara snygg i denna fashionabla stad. Snart åker ändå trädgårdsbrallorna på (min huvudsakliga sommarklädsel....).

Knullkudde haha.... ja, vad ska man säga. Mmm.. kanske funkar för några haha.....

Pariskramar från trädgårdsbruttan i norr
/Charlotte