söndag 17 juli 2011

"Nu börjar det ordna upp sig.....förbannad igen....!"


Ja jag vet att de två inläggen nedan om mardrömmar, död och äckliga fläckar inte var så djäkla upphetsande precis, men de handlar om "livet"! Folk som känner mig säger att är jag inte glad så är jag förbannad, det är en sanning med modifikation Jag gillar min "ilska" då blir jag pigg och alert på någotvis, precis för en timme sedan så inträffade detta fenomen!
Jag bokstavligen "hatar" att bli "förgranskad" och "censurerad", visserligen vet jag inte om jag ännu blivit det, men jag har i vilket fall som helst så har jag redan hunnit reta upp mig ordentligt!
Ska ta det ifrån början. Ser ni bilen på bilden ovan....en sådan fick jag som tjänstebil nyligen, mitt företag är miljöcertificerat och dessutom kvinnodominerat, då kan det gå så!
Nu har jag varit i detta företag i snart ett år och min Chef har insett att Oumberlige Peter har behov av en lite större bil!
Vad händer när jag nu äntligen ska få en större kärra? Trot eller ej......bilen har blivit som en sådan där "jobbig" person som man först vill döda men efter en tid faktiskt börjar gilla av någon konstig anledning, tror det hänt de flesta någon gång!
Kärleken till denna fåniga, trånga och lilla bil har gått så långt att jag nu faktiskt vill ha den senaste versionen, självklart utrustad med alla tillbehör som finns!
I smyg på morgonen gick jag dessutom in på www.kia.se och byggde min varit på nätet, dessutom blev jag lockad att på deras sajt göra egna dekaler på bilen! Gissa vad jag skrev.....jo: "Vem fan är Ferrari?" Dessutom strajpade jag upp den med www.oumberligating.blogspot.com , vad annars? Fast det är nu Oumberlige Peter lackade ur......innan jag jag kan "ladda hem" min drömbild med min drömtext så ska något rövhål godkänna det hela.......dessutom är det nu helg och ingen verkar jobba.....sådant gör mig förbannad, nu när jag har gått på deras djävla reklamjippo, så sitter jag här och inte kan visa vilken fin bil jag "skapat", det gör mig riktigt förbannad!
Vän av ordning kanske nu undrar: "Har du inget viktigare att reta upp dig på just nu?" Nej, faktiskt inte blir svaret!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Tuta i Cybertrafikkön!

Inga kommentarer: