tisdag 19 juli 2011

"Nu är 2012 år kalendrar här.......!"


Är det någon som kommer ihåg vad som hände när jag skrev om 2011 års kalendrar? Tror inte det, "bloggminnet" är kort och tråkigt nog så är det ofta det sist publicerade inlägget som gäller!
Dessutom läser många inte ordentligt vad som skrivs, kan ge flera exempel på det, återkommer till det! När jag senast visade kalendern på "välutrustade grabbar" så fick jag många som frågade om jag var bög eller inte? Tämligen ointressant fråga, har tre barn och varit gift i snart 25 år och jag måste göra många homosexuella ledsna, har inga som helt tankar på att komma ut ur någon "garderob"! Däremot tycker jag manligt kontra kvinnligt är himla festligt ur beteendevetenskaplig synpunkt! Jag lottade ju ut en Big Penis Calendar och djäklar i min lilla låda, min inbox "kukade" bokstavligen ur av alla mail och hon som vann ville tråkigt nog vara anonym!
I korthet så handlar det här med kalendrarna om att min Fru arbetade som inköpare på ett större byggföretag. Då bara hennes efternamn stod på order/beställningssedlarna så fick hon en djäkla massa kalendrar med bystiga kvinnor i en den ena eller andra ställning. Hon tröttnade på det och hängde då upp en kalender på nakna grabbar som "motpol", gissa hur vi män som "grupp" reagerar då? Fast jag har inga problem med sådant, jobbar man i ett kvinnodominerat vårdyrke, kör en liten bil och skött hem och barn i 17 år då har man "kontakt" med alla områden i hjärnan, allt går att utveckla!
Fast en trist grej är att det verkar inte som om det kommer någon nu Big Penis Calendar i år!
Kanske man inte får ihop 12 nya "snabelgrabbar".......okej då, får väl "offra mig" och ställa upp som modell!
Vid Datorn som vanlig Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Elefantsnabel i Cyberdjungeln!
PS: Vill du också ha en kalender för 2012 då kan du välja och vraka på denna sida!
http://www.amazon.com/Nude-Male-Calendars-2011/lm/R1ZIXET6DX5J9Q
(Hm...något fel på bogger just nu, blev en lång länk oavkortad, men den fungerar och det är kanske huvudsaken!)

Inga kommentarer: