fredag 15 juli 2011

"E dom helt goa i huvvet.....Göteborgarna alltså......!"


Borde inte "inlägga" något mer idag, inlägget nedan om "Bröststrykning" borde få "vila" i sin "sorglighet" i några dagar, men du befinner dig just nu i Oumberlige Peters Värld och här rasar livet och ångesten vidare. Livet och tiden här på Jorden är knapp!
Helt vansinnigt igen enligt Svenska Dagbladet så har någon stolle eller några stollar skadat över 6 000 träd i ett naturområde utanför Göteborg, redan har över 2000 av dem behövts fällas av säkerhetsskäl! Säger det igen, Världen är helt djävla galen? I vilket fall så var det inte jag som började! Det är ju inte ens säkert att det är en "Göteborgare" som gjort detta illdåd, kan ju vara en sur Stockholmare som blivit utslängd ifrån Liseberg! Okej, lite långsökt tanke kanske, men som det Gode Gunde Swan brukar säga: "-Ingenting är omöjligt!"

Hm....nu skiter vi i det, om du är "ny" läsare här på Oumberliga så kan jag tala om att detta egentligen är en konstblogg, så dagens bildval om "trädmördarna" får bli ett helt underbart konstprojekt där någon målat en död ek i rött, vackert och helt underbart "konstigt", en helt Oumberlig Ek helt enkelt!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Stock i Cyberskogen!

Inga kommentarer: