söndag 17 juli 2011

"Egentligen är det bögarnas fel alltihopa.......!"


Ja, någon "syndabock" måste jag ha att skylla på nu när jag gick på en "bilannons"! (se inlägget nedan) Ja, det var faktiskt i bögarnas/flatornas/HBT personernas tidning QX jag hittade annonsen:
"Hur man bygger sin egen KIA och strajpar upp den med sin egen text"
Dessutom hade man en DragQueen i annonsen, intressant är att Nya Kia Picanto ska just attrahera oss män, enligt en artikel i Dagens Nyheter? Nu skiter jag i vilken som ska attraheras av bilen män/kvinnor, jag tycker den är kul att köra i stadstrafik här i Stockholm och vinkar någon "fjolla" glatt till mig så lovar jag att vinka tillbaka! Oumberlige Peter är inte omöjligt inte!
Angående bilden ovan, den fanns också i det senast numret av QX, den är tagen av Robert Mapplethorpe som just nu ställs ut på Fotografiska Museet här i Stockholm, men för allt i världen googla INTE hans namn, det är ingen "rumsren" kille det här inte!
Lilla Frun satt och läste QX tidningen i morse och efter 25 års förhållande så kan man lätt "läsa av sin partner".....ögonen stannade lite för länge på den här bilden, sedan tittade hon "styggt på mig".........ja, så är dom allihopa de här "bokbloggarna"......går runt hela gänget och snackar litteratur och ser ut som bibliotekarier och fröknar......men inne i deras hjärnor händer det andra saker.....vete fasiken om jag ska åka med på bokmässan i år!
Hur hamnade denna tidskrift på vårat frukost bord då? Jo, det är faktiskt också Lilla Fruns fel, allas vår Pockethexa, hon går ju på en massa kändisfester och där kryllar det av människor av alla de slag och ibland får man sig ett gratisnummer....av QX alltså!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Guid i Cybermuseumet!

2 kommentarer:

Tankar vid midnatt sa...

Tur att frun är ute och rör på sig!

Deliquate sa...

".ja, så är dom allihopa de här "bokbloggarna"......går runt hela gänget och snackar litteratur och ser ut som bibliotekarier och fröknar......men inne i deras hjärnor händer det andra saker....."

Kan bara instämma. I alla fall när det kommer till mig själv :) Snuskigare bokbloggare är svårt att finna hehe Men det kan man ju som tur är inte se på bloggen... :P

Kram