torsdag 5 november 2009

"Grattis Embla 16 år idag, Älskar dig!"


Hmmm.......ska försöka "varva ner" lite nu efter förra inlägget, så därför gör jag snabbt ett nytt.
Ska inte gå in på under vilket "beskydd" min Dotter står under med sin Pappa i bakgrunden, uppriktigt sagt så gäller det även mina två söner också! Pappas flicka? Absolut!
Självklart så gör hon sin "egna" val i livet inom alla områden och Jag och Min Fru backar upp och stöttar på alla sett! I sin närhet har hon många jämngamla flickor som inte äger rätten till sitt eget liv och sina val, kommer ett inlägg om det med, kanske imorgon, men idag ägnar jag mig bara åt min Dotter och Hennes Födelsedag, som sagt Embla idag är det din dag.
Du är bäst och du "kämpar på" inom alla områden, hårdare än många andra antingen det är skola, idrott eller att du ställer upp till 100% i vått och torrt för dina syskon och vänner. Självklart är du en Ängel som hjälper din Mamma som varit sjuk sedan du var liten.
Vet att du alltid läser Farsans Blogg, du är ju min "hårdaste och ärligaste" kritiker.
Tråkigt nog så läser du det här på en gammal skoldator, men din nya "Lap Top" kommer, var så säker, som du vet så håller jag alltid det jag lovar. Ska bara "Kränga av lite Oumberligating först" eller "gammalt illa luktande skräp som du säger" (ler)!
Som sagt Embla, Älskar du är en bland de Bästa och när du kommer hem idag så är alla dina önskemål tillgodosedda när det gäller maten, efterrätten, tårtan, dukningen, porslinet, färgen på ljusen och servetterna mm
Inga gamla ljusstakar ifrån 1800-talet bara ny fräsch design! Mycket jobb och lite omständigt, men vad säger man om sina barn! Äpplena faller inte långt ifrån Päronträdet eller hur det nu var?
Som sagt ett Djäkla Stort Grattis helt enkelt ifrån din Oumberlige Pappa!

6 kommentarer:

Karin Wijk sa...

Vilken fin dotter du har! Förstår att du är stolt! Grattishälsningar till Embla! / Karin

Viveka i Bläckhornet sa...

Söt som en pralin är hon er dotter.
Ett STORT grattis På hennes dag!

Kram Viveka

Alfahannen sa...

Hej!

Det är bara att sälla sig till hyllningskören och instämma med ett rungande "VILKEN SÖT DOTTER!"

Gratta henne så mycket från Alfapappan. Min näst äldsta fyllde 16 förra veckan, hon är väldigt go men svårt uppkäftig emellanåt. Det hör väl åldern till, eller så är det jag som ständigt tar fram det bästa ur henne;)

Läste ditt brandtal i det tidigare inlägget, och det är väl bara att hålla med även där. Nån jävla måtta får det vara.

Står någon av mina nära under hot eller liknande dumheter, så blir jag jävligt primitiv....normalt har jag en mycket lång stubin, men har den väl brunnit ut så är det bara för andra att ta skydd i en bunker.

Usch, jag låter ju hemsk!

Jaja, men det är bara i sådana situationer, annars from som ett sovande lamm:)

Kram på er, ha en härlig dag!
//Joacim

Monique sa...

Grattis Embla! och i Nederländerna gratulerar vi även släkten: Grattis Peter på Emblas födelsedag. Och grattis Lilla Frun.
Kram

Anonym sa...

Men du får ta och gratta under verket från oss här nere i Black brook oxå/H

Susanne sa...

Grattis Grattis!! Hoppas att hon fick en fin dag..kram