måndag 16 november 2009

"Jag en obildad idiot!"


Jag är en obildad idiot, ber så hemsk mycket om ursäkt för det! Okej, visst flera av Er som läser min blogg har förstås märkt av det då och då, men inget sagt, tack för det!
Ja, det är faktiskt riktigt, riktigt illa, det har pågott saker i en djävla massa år utan jag haft en aning om denna aktivitet! För några veckor sedan så gick jag över Västerbron här i Stockholm och reagerade över vad mycket hänglås det satt fast på bron här och där. Tänkte att det är väl hänglås som sitter där efter det att ägaren haft sin cykel fastkedjad, ingen omöjlighet, bron är ju kameraövervakad och mycket nära till busshållsplatser på bägge sidor! Tyckte det såg djävligt skräpigt ut i allafall. Vad händer då jag idag i godan ro läser min morgontidning jag ser en artikel om dessa lås och vad de symboliserar. Som vanligt så finns det för lite fakta i artikeln tycker jag, ger mig därför ut i världen och "googlar" på hänglås och broar, min kunskapstörst stillas lite, men inte helt, så jag "googlar" även Padlock, alltså hänglås på Engelska också! I ärlighetens namn jag fick slå upp ordet först, visste fan inte ens vad det hette på Engelska, radera gärna min blogg i Era kompislistor, obildade människor ska man inte umgås med, man blir dum av det!
Blir bokstavligen helt hänförd när jag finner resultaten för Padlock.......wow....vilken värld som öppnar sig helt plötsligt........jag blir helt salig.......men samtidigt helt omskakad och hela min världsbild rubbas, jag har samlat på hänglås i precis hela mitt liv och inte vetat om detta!
Ni tror mig säkerligen inte men jag har faktiskt lite extra puls när jag skriver dessa rader!
En liten vag känsla av rädsla förnimmer jag i min kropp, vad mer pågår där ute i världen som jag inte känner till? Snälla berätta för mig, tiden är knappt och min stund på jorden är inte långvarig, jag vill veta allt!
Vid datorn i bildningens år 2009 Peter Olofsson!
PS: Backa bara några inlägg så förstår ni varför jag är så "orolig" nu, min förkärlek för hänglås syns ju tydligt i dessa inlägg och vetskapen som jag berättar ovan är endast en timme gammal!
Självklart delar jag med mig lite av mina nya kunskaper, Klicka här eller Här!

1 kommentar:

Tantans sa...

Nu var jag här igen ..och jäklar vad du kan få mig att dra på smilbanden ..och ett och annat högt skratt ...tur ingen ser när jag läser din blogg då skulel dom nog tro att jag var smittad av dig...säger det oss nördar emellan *skratt*...Hoppas du inte har hänglås på datorn igen utan att du fortsätter att utveckla dina tankar och funderingar...
Ha en skitbra onsdag...