onsdag 14 juli 2010

"Allt går att förlåta............men....!"


Jag tycker helt enkelt synd om killen, om han köpt sex eller ej har vi ingen aning om!
Sexköp är jag totalt emot, så oerhört fantasilöst! Kränkande och förnedrande behöver jag kanske inte nämna!
Fast, nu skiter vi i det. Det riktigt sorgliga för honom och hans anhöriga att man överallt ser honom i det här förskräckliga skägget......och slipovern.....bara sådana attribut kan göra att man blir tvungen att köpa sex i sin ensamhet!
Jag har alltid undrat varför en del håller på med sådana här plågsamma "skäggförsök"!
Mode, pondus, ja någon orsak måste det helt enkelt vara. Eller kan det vara så att man helt enkelt gillar det kvinnliga könet så djäkla mycket att man själv vill bära en "sämre kopia" runt munnen!
Säg nu inte att jag är snuskig......tvingas jag så ska jag berätta mycket mer om skägg, makt och ledarskap......men Oumberliga Bloggen är en snäll blogg och jag vill inte såra de eventuella kvinnliga läsare som nu har oturen att vara gifta med en man med ansiktsbehåring!
Visst skiter jag i att raka mig ibland men jag vägrar konsekvent att forma skägget till något i ansiktet! Då formklipper jag hellre häcken....trädgårdshäcken alltså!
Som sagt sedan var det det här med slipovern.........hm.....säger inget mer vill inte bli av med alla läsare.....på en gång!
Oumberlige Peter funderade ett tag på morgonkvisten i väntan på en grusleverans!

4 kommentarer:

Bibban sa...

hehe ja du Peter, kan man uttrycka sig bättre än så. Nä det tror jag inte! Jag menar främst med skägget..huvva för sån behåring. jag tror många tänker tanken men säger ingenting. Men viking som du är så tog du modet till dig och sa det!! När det gäller mannen i skägget så är det bara så gränslöst obehagligt det som hänt. Jag tänker på hans familj och i första hand barnen som får lida för detta.
Ha nu en bra dag och drick mycket vatten;))
Kram

Västgötskan sa...

Kan bara hålla med. Bockskägg är det fulaste som finns!!!! :-P

BP sa...

Alltså ärligt talat är killen så himla motbjudande att skägg och slipover bara förstärker denna image. Konstigt nog påminner han mig av den det Knutby pastorn som var lika äcklig han.

PS. Förstår att han var så illa tvungen att köpa sex. Jag menar vilken icke prostituerd kvinna skulle vilja ligga med honom frivilligt... DS

Tantaluran sa...

Härlig läsning, tack!