torsdag 1 juli 2010

"Fortsätter att göra två flugor på smällen.....!"
Angående det här med tatueringar så fortsätter jag ett inlägg till om det, samtidigt som jag vill återknyta till artikelserien i Svenska Dagbladet "Om huden som vårt klotterplank"!
Hmmm.....få se nu hur jag ska få ihop detta inlägg då? Igår började jag mitt "flörtande" med alla fotobloggare, få se hur det faller ut!
Jag tycker det är kul att fota andra som fotograferar och ett bra exempel på det är när mina barns Kusins Mamma gifte om sig, visst är det en underbar bild i exempel på hur det inte ska vara när man fotar, se hur fint jag fick med min egen skugga bl a. Jag lovar att bättra mig!
Sedan visar jag en bild på fotografens underbara Hallo Kitty tatuering, ska kanske tillägga att fotografen med det färgglada håret är mina barns Kusiners Kusin (!)
Visst är den läcker, tatueringen alltså och i underbaraste Lasse Berghagen stil dessutom, dvs "härlig men ändå lite läskig", alla ser väl atomsoporna under Kitty, dessutom är denna tatuering ännu inte helt klar!
Sådär ja, nu fick jag in tatueringsaspekten i detta inlägg!
Åter till "flörten" med alla fotobloggare, har visat bilden tidigare på denna blogg, när solen vid bröllopsmiddagen bröt igenom ett fönster och lös på mina barns Kusiners Kusin!
Solstrålar ska solstrålar ha, säger jag bara!
Galleri Jernsaxen kommer självklart ha tatueringar som ett av sina teman i framtiden, självklart blir min barns Kusiners Kusin hedersgäst!
Vid datorn om inte Oumberlige Vikingahövding Galleristen Ulv Röde själv alias Peter Olofsson!

2 kommentarer:

Elle sa...

Den där tatueringen vore väl som gjord för min dotter...*ler*

Nej, jag är inte tatuerad! Har visserligen haft funderingar, men blir alltid tveksam hur de ser ut om 30 år, när jag är en skrynklig tant...*ler*

Photo by Maria sa...

Vilken cool tjej, dina barns kusiners kusin.. :-) Och ja, du får tänka på vart din skugga hamnar näst du plåtar ;-)

Kram Mia