lördag 25 september 2010

"Nu är det klappat och klart......jag flyttar....!"Som sagt, nu är det klappat och klart, jag flyttar! Förra veckan besökte jag en våning som nu är till salu här i Stockholm. Jag kände att här skulle jag trivas som fisken i vattnet. Visst är det okej att Greta Garbo bodde i denna våning eller den hänförande utsikten över delar av Stockholm och Djurgården, det är inte "kattskit" det heller, men det var inte det som fick mig att "gå igång" som den "Gode Ernst" brukar säga..........det var de härliga 20-tals inner dörrhandtagen.
Våningen är så där underbart sliten och vissa delar har aldrig renoverats, men som alltid så köps den säkerligen av någon med alldeles för mycket pengar och för dålig smak, så rätt var det är så ligger innerdörrarna där i en sopcontainer utanför. Fast då är jag där med min lilla skruvdragare och tänk om jag hittar just det handtaget som Greta Garbo greppat.
Hmmm..........det här med flytten blir problem, det saknas 18 miljoner, hyran, avgiften till föreningen fixar jag jag själv på 8.800:-..................lån någon, snälla? Du får ett handtag du med!
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson.
PS: Vill du se mer härliga "objekt" som är till salu just nu så gå in på Skeppsholmen där hittar du säkert något som skulle passa dig!

6 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Det är alltid kul när man kan fynda!
Kram

Baronessan sa...

Hade det varit Sickan Karlsson eller Anna-Lisa Eriksson som haft lägenheten så hade jag inte tvekat. Då hade du naturligtvis FÅTT dom där fjuttiga miljonerna av mig bara jag hade fått hälsa på ibland.
Å andra sidan, om du kan skrapa ihop pengarna och köpa lägenheten så kan du säkert sälja Greta Garbohandtag för en skaplig hacka :)

Bibban sa...

ja men drömma får man ! Det kostar inget;)

tankar från mitt fönster sa...

Vackert ! Drömmar måste man ha.
trevlig lördag!

Fru Pusselbit sa...

Jag gillar fönstren ovanför bokhyllorna, samt den öppna spisen... saknar verkligen en öppen spis nu under den regniga och mörka hösten! ;)

Ha en så underbart härlig och trevlig helg!! =)

BP sa...

Här dreglas det för fullt. Älskar gamla detaljer som jag vill ha eller åtminstone se att någon bevarar. Tyvärr är det mera "inne" att styla med opersonligt nytt hela tiden eller riva byggnader som vid Norra Station till exempel.