söndag 26 september 2010

"Sex ska vara gratis.............!"


Livet är underbart! Gjorde just inlägget om "Handbojor nedan" och vips så sköt min besöksstatestik i höjden, har testat det här nu några gånger och länkat till någon artikel i någon större dagtidning..........skriver om jag om mina "hjärtefrågor, omsorg och sjukvård" så får jag knappt en enda besökare! Fast skriver man något med en "sexualmoralisk underton" då djävlar i min "lilla låda" blir det fart på statestikmätaren!
Sedan gjorde jag ytterligare en misstag, jag gick in till en annan bloggare via länk som fanns i Svenska Dagbladet.......kunde inte hålla mig skrev även en rad där..........nu måste jag iväg och jobba få se vad som händer när jag öppnar min älskade blogg när jag kommer hem i natt efter en dag i "medmänsklighetens tjänst"!
Detta skrev jag på en annan blogg, länken hittar du säkert själv på Svenska Dagbladet under Handbojeartikeln!

Öppet brev till Åsa Carlsson Liberal!
Hej Åsa, hamnar på din intressanta blogg efter det att jag själv skojat lite om "handbojor" på Hotell!
Egentligen så är jag djävligt trött på allt som har med "politik" att göra.....valdebatten har i alla "lägen" var ett samling så tråkiga och intetsägande människor att jag bokstavligen fått "klåda" över hela kroppen.
Har jobbat med "människor" i hela mitt yrkesverksamma liv och jag har verkligen jobbat bland människor på botten.
Började min sjukvårdskarriär med att sitta vak för de prostituerade flickor som drabbades av den första HIV-vågen på 80-talet....de var då jämngamla med mig!
Som ung 20 åring blev jag chockad över allt det som de berättade för mig och en sak jag lärde mig var att "drömmen om den lyckliga horan" var just en dröm....en "dröm som också närdes av andra kvinnor"....konstigt nog, berättade mina patienter!
Men självklart Åsa finns det en man/kvinna som känner sig helt friska att de vill saluföra sin närhet istället för att jobba med något annat så låt den personen göra det då........
men låt mig få träffa den "människan" och prata lite först! (Undrar om de verkligen finns, senare kommentar)
Jag tänker ge mig in i politiken till nästa val och jag betraktar mig själv som Liberal och när du och jag träffat 10 personer som är beredda att sälja sex, vid sunda "vätskor"....så kan vi tillsammans jobba för en ändring av sexköpslagen!
Sedan att utreda vad som är en "sund människa" är en djupare fråga...........men den tar vi senare!
Ha en fin Söndag på dig!
Kram ifrån en person som kallar sig för Oumberlige Peter!
Medmänniska 2.0

PS: Bilden har jag valt för att jag tycker man ska träna och sköta sin kropp, sedan minns jag hur "galna" Ni blev alla tokiga "tjejer" på den här bloggen då jag hade gratis brandmannakalendrar att dela ut! (OBS: De är slut, helt)...kommer nya 2011!
Det finns symbolik i bilden också...min äldsta son flyttade hemifrån i helgen....tiden går fort och dessutom har jag början till kulmage.......cyklar till jobbet idag... 2 mil!
Hmm...........man ska aldrig skriva viktiga saker under "tidspress"....jag är övetygad om att sexsköpslagen är helt perfekt i nuvarande utformning, alltså straffbart att köpa sex, dock ej att sälja. En lag som skyddar de utsatta!
Att prostitution nu sker "inomhus" istället för på gatan har inget med lagen att göra utan mera en "teknikfråga"...alltså det utbredda datoranvändandet!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Sjukdomar kan man väl få på många andra sätt också, förstår itne riktigt varför du blandar ihop detta med att sexköp. Det är snarare ett argument för att öppna upp det och se till att man stiftar lagar om regelbundna hälsointyg och sådant.

Sedan förstår jag inte alls diskussionen om lyckliga horor, vem komemr det ifrån från början för det verkar ju vara ett argument som kommer just från de som vill förbjuda och jag förstår itne varför ni tror att man skulle vara varken mer eller mindre lycklig som hora än tex gruvarbetare eller sopåkare.

Det finns gott om andra yrken där människor blir invalidiserade på grund av arbetsskador, utslitning både pykiskt och fysiskt, om du påstår att detta drabbar prostituerade i högre grad så är ju det ytterligare ett argument för att föröska lyfta fram det hela i ljuset så att de får det stöd de har rätt till av samhället.

Själv tror jag det finns gott om kvinnor (och män) som hellre erbjuder sex mot betalning än jobbar i många av de andra yrken som står till buds och det faktiskt inte upp till staten att bestämma detta, det är en normal transaktion mellan två vuxna människor.

Sexköp är inget brott i de flesta länder i europa helt enkelt för att de fattar att detta är inget man kan lagstifta emot.

ELIN sa...

Hihi du är så jäkla rolig Peter! *julkramar*

Mollamaja sa...

*stora leendet* Jahapp, och här hade du mig ;-)

Elin Damberg sa...

Klart att myten om den lyckliga horan omhuldas så bland torskarna. Det blir så dålig stämning annars...

Elle sa...

Kan jag boka en av kalendrarna för 2011 redan nu....?? *blink*

Suzan sa...

GE MIG EN KALENDER!!!

Anonym sa...

s citizens} complimentary business enterprise procedure. http://www.canadagooseoutlet13.com/ http://www.abercrombiefitchcoat.com/ http://www.drdrebeats4uk.co.uk/ Even so, these colours are not everybody's cup connected with green teas, which means if you do not prefer to run apart an excessive amount with the norms, subsequently light coloured dresses could be the matter will probably be searching for. canada goose jacket abercrombie and fitch dr dre beats The best labels will give you complete essentials that how and when these Mangoes have been prepared and just how they're packaged. Except such, nice mangoes are generally concocted to help with making keeps, jellies and also jellies. The application truly makes up to 200mg in comparison with the item. Normal utilization of this product does not lead to nausea, dizziness in addition to problems which are often connected to some other chemical-based diet pills. You should not start by acquiring two to three or all 5 snack buggies. Oftentimes seeking with a halibut is often a very difficult journey given that it should be chance such as a deer in order that you total the full assignment.