fredag 12 november 2010

"Rövhålet inom konsten och medicinen...........!"
Min blogg har ju varit "nedstängd" för granskning tidigare och det blir den kanske nu med, blogger är ju ifrån USA, dubbelmoralens högborg! Fast nu skiter vi i det bokstavligen, detta inlägg har legat på "lut" en längre tid, men på något sätt så har det inte varit direkt naturligt att skriva det förrän nu och det av lite olika anledningar.
Självklart så passar det direkt efter inlägget nedan, men så gör jag detta inlägg av andra orsaker också, jag vill på någotvis förena och sammanföra mina bloggar.

Mitt älskade "skötebarn" Jernsaxenbloggen, min medicinblogg för en tynande tillvaro, fast jag ser att min länklista där används där en hel del och det känns meningsfullt.
Den här bloggen anger sig dessutom ut för att vara en konstblogg och vad vore mer fel att utelämna "Rövhålet inom konsten"! Två exempel visas i bild ovan, intressantast är nog bilden på Bush.........och det politiska budskapet är ju solklart (klicka för förstoring, om du inte är känslig), den övre konstnären borde egentligen jobba som läkarboksfotograf.........känns inte som om bilderna tillför något som man inte redan visste.
Ja och det är nu som de medicinska aspekterna kommer in, precis som jag skrev i inlägget nedan så har vi hjärntvättats i de reklamfinansierade medierna en längre tid av reklam för ett preparat som man ska smörja in sig med när det uppkommer "problem" i de bakre regionerna!
Julen närmar sig med "stormsteg" och med Julen så kommer Julmaten och med Julmaten så kommer..........hm behöver jag säga mer!
All information du behöver inför Julhelgernas eventuella "bakslag" hittar du här på Sjukvårdsupplysningen eller på min medicinblogg Jernsaxen!
Hmmm........undrar om jag fick detta inlägg att fungera.........i framtiden så hoppas jag att Cyberforskarna skriver om mig........."Oumberlige Peter försökte i allafall förena det omöjliga!"
Då blir jag nöjd....om jag dessutom får några fler följare så blir jag ännu gladare eller rättare sagt jag blir glad om inte allt för många tar bort sig som följare efter detta inlägg!
Undrar om det går bra att jag önskar Trevlig Helg nu?
Vid datorn Din Smärtstillande Salva i Bloggdjungeln Peter Olofsson!

3 kommentarer:

Unknown sa...

Jasså, är det så där det ser ut, där bak??
Trodde först att det var en navel, men ack så fel man har ibland.
Jag undrar just vad de tar för en sån däringa tavla....blev ju lite sugen....ooops..kanske var fel ordval.
Ha en mysig helg!
Camilla

Photo by Maria sa...

Har vänner som fick en son för några veckor sedan, han föddes utan detta lilla hål :-( Så vi skall vara glad för att vi har detta lilla fula hål som gör så bra nytta :-)

Ha en fin helg..

Mia

BP sa...

Tvåan = håller med
Ettan = Nej tack;-)