lördag 30 april 2011

"Kanske en kvinnlig frukbarhetssymbol.......!"





Att det varit "Storbröllop" har väl ingen kunnat undgå! I princip den största "snackisen" i alla sociala medier Europa över var ju kvinnornas klädsel igår! Oumberlige Peter vill inte vara sämre, jag gillar kvinnor med hatt, själv har jag aldrig annat på huvudet än min Vikingahjälm, men min Kvinna har desto fler, fast hon inte så ofta visar sig offentligt med sina kreationer på huvudet! Min äldsta Vikingason, Snorre ni vet, har ännu inte hittat någon "fast kvinna" i sitt liv, nu funderar jag på att ge mig ut och "röva en hona" åt honom! Den här Prinsessan Beatrice gillar jag, hon skulle platsa fint i Familjen Olofsson, dessutom har hon god hatt smak anser jag! Ser på några utländska "sajter" där psykolgoer skriver att hennes hatt igår utstrålade "kom och befrukta mig".......så bra då, Oumberlige Peter...hm Ulv Röde, dvs undertecknad skulle tycka det var "helmysigt" att få bli Farfar...........undrar vilket djävla land den här Beatrice finns i? Får goggla så jag inte styr mitt "Vikingskepp" till fel land för att hämta hem henne! Skriv nu inte att den här bloggen är "skum".....världen är galen, men det var inte jag som började!

Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Modist i Cyberhattaffären!

2 kommentarer:

Rödluvan Betty sa...

Att en hatt med våraktiga blommor skulle utstråla kom och befrukta mig låter faktiskt helt troligt i mina öron, för vad är tanken bakom midsommarstången? Jo det är ju en befruktningssymbol. Så varför skulle inte detta med hattarna kunna symbolisera detsamma?!
Att du har en "skum" blogg vet vi nog alla, men det är något du ska vara stolt över Ulv Röde! Att sticka ut i mängden är iaf underhållande:) //Rödluvan B*

BP sa...

Roligt att du spårade upp dessa hattkreationer. Såg brölloppet i 20 repriser på BBC igår kväll och har nog aldrig skrattat så mycker dom år QE II som såg ut som en kyckling och dessa hattar. Konst eller konstigt kan man verkligen fråga sig;-)