torsdag 21 april 2011

"Lilla Frun undrade en sak........!"


Lilla Frun alltså Min Kära Hustru med Bokbloggen Pockethexorna undrade härom dagen om jag inte kunde "tona ner" det "nakna och lite erotiska" här på Oumberligabloggen för hennes skull?
Hennes blogg och "umgänget" kring den har blivit ganska stort nu och ibland känns det lite genant eftersom vi är ganska "tajta" i bloggsammanhang tycker hon! Hon är "fin hon" min Lilla Fru inget "bråk" eller "tjafs" inte, utan bara en enkel rak fråga! Precis sådana som vi ställt till varandra i 25 år nu och sedan gett varandra ett ärligt svar!
Jag har en liknande fråga till henne: -Kan du inte göra din Blogg lite mer "erotisk" så tonar jag ner min blogg lite så möts vi på halva vägen? För finns det något mindre "upphetsande" än bokbloggar? Jag bara undrar? Jag har ju försökt att råda bot på det flera gånger nu, både som "gästbloggare" på hennes blogg och även här på min egen! Dessutom har jag då och då skrivit lite hos hennes "läsare" för det mesta utan att ens få ett svar! Ibland har jag dessutom blivit helt "dissad" och mina seriösa kommentarer har inte publicerats, sådant skulle inte ens förekomma på Oumberliga bloggen! Tänk att det är "bibliotekarier och lärare" som censurerat mig, vad säger det egentligen, djävligt läskigt faktiskt! Har Ni dessutom sett vilken djäkla trist logga Pockethexonra har, har snackat med en "layoutare", vad tycker Ni om mitt förslag till ny logga för Pockethexorna.........det är Lilla Frun alltså Pockethexan själv som flyger runt och förhäxar världen med spännande böcker.....alldeles gratis dessutom!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson!

1 kommentar:

Rödluvan Betty sa...

Vart ska jag börja Peter, då är vi åter igen på ruta 1. Att människor ska vara så känsliga för oumberliga ting!
Det är skitsamma om vissa dissar en, man blir bara starkare än Adolf själv! "Mister du en, står dig tusen åter".
Och den där bilden skulle ju vara perfekt till frugans blogg, I like it!:)