lördag 9 juli 2011

"Ingen ide att ens försöka vara seriös........!"
Det har "runnit en hel del vatten under broarna" sedan jag gjorde något inlägg här på Oumberligabloggen. Det har hänt en hel del i det "Olofssonska hemmet" sedan dess och mycket skulle jag faktiskt behöva"avhandla" här i min blogg, men vem orkar lyssna på "sjukdom och elände" mitt i högsommarvärmen! Att jag sedan länge lagt ner tanken på att vara en seriös bloggande familjefar har väl de flesta märkt, att jag dessutom gillar "högklackat" är ju heller ingen djupt förborgligad hemlighet! Dessa "dojjor" på bild är också ett resultat av att jag tidigare skrivit om just högklackade damskor, helt plötsligt så får man en massa "konstiga vänner" som glatt mailar bilder på galanta damskor, fötter och ben! Tack för dem Kära Läsare, ni behöver inte skicka fler bilder, jag är ingen så driven skofetischist! Fast bilderna på "pjucken" ovan var lite kul, men djäkligt fula. Designer Levi Kobi! Oumberliga eller ej?

Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Skokartong i Cybergarderoben!

4 kommentarer:

Lippe sa...

Hej vännen!
Jag hoppas att ni inte haft det för tungt utan att ni klarat er bra. Klart fula dojjor!! Vet ju att Frun gillar snygga skor så nu får du kanske ta en diskussion om ovan nämnda :)
Tänker ofta på er bägge och hoppas att ni har det bra i sommarvärmen och vi/jag orkar höra om ni har det mindre bra, behöver du ut med det så kan vi ta det!!
Själv gör jag nya landvinnigar och ibland blir det bakslag men i det stora hela så är det mej det hänger på nu så jag går till sjukgymnastens träningslokal 3 dagar i veckan och stavtränar 1 gång per träningsdag och cyklar och stavtränar de andra. Söndagar är träningsfria, nästan, för egentligen är ju varje rörelse en träning än så länge:)
Massor, massor med kramar så att de räcker till både dej och Frun ♥

Anonym sa...

Hej igen, här lever vi med smärtor
och morfin så det mesta orkar jag
nog höra. Hoppas allt är någorlunda
i alla fall.
Jag undrar om er vackra dotter har
varit i blåsfisklandet och om kommit tillbaka helskinnad. Hon
kanske var beväpnad när hon reste??

Hälsninga från
anonyma Maritha

oumberligating sa...

Hej Anonyma Maritha! Skriv gärna en rad till Jernsaxen@live.se
Kram ifrån Oumberlige Peter!

Lena sa...

Hoppas läget blir lite bättre - kramar från Lena