tisdag 26 juli 2011

"Oumberliga Bloggen lever sitt eget liv.......!"


Jag gillar alla bloggare son hårdnackat håller fast vi sitt "bloggtema", kan vara foto, böcker eller trädgård mm. Fast ibland undrar jag om inte många "missar" mycket kul och lärorikt här i livet genom att dissa oss sk "vardagsbloggare"!
Se på denna blogg exempelvis, började som en blogg om inredning, antikt och design och se nu vad som hänt med den! Överallt kan man läsa hur många kvinnor skriver att den "manlig kroppen" är så ful, har försökt råda bot på det en tid nu. Skriver det som en förklaring till det "myckna" nakna som finns här! På min medicinblogg www.jernsaxen.blogspot.com så gjorde jag ett inlägg om rätten att få bada i havet trots handikapp! Torgny Erstedt skickade då in en bild på sig själv som hans Fru Karin tagit! Tekniskt helt kass, men underbart "levande"!
Hoppas stödstrumporna inte krymper!
Är du här inne för första gången? Just för dig så har jag bloggat och gjort en massa inlägg hela natten. Hmm....självklart är de även för min lilla men trogna skara bloggare som då och då besöker min blogg! Ha en fin fortsatt sommar!
Vid datorn Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Blogg i Cybermardrömmen!

4 kommentarer:

Duktiga Tjejen sa...

Ja faktiskt, mitt allra första besök! Tycker också bäst om bloggar som skriver lite om allt, vardagsbloggar med finess.

BP sa...

Har sträckläst lite (=mycket) här men ska inte sitta uppe hela natten. Det finns ju gränser även för en annan blandat bandat vardaglig bloggare.
Det jag har fastnat för ikväll är:
Nakenbilderna med hundarna är gräsliga. Gillar inte nakenfoton eller målningar överhuvudtaget.
Killen med bacon har civilcourage och han liknar Plura faktiskt. Inte min typ (heller) då jag inte gillar tatueringar.
Nej inte bara ogillande nu: Amy Whinehouse var en helt underbar sångerska. Hon var bra alltför ung för att kunna hantera hennes framgångar. Tragiskt, väldig tragiskt!

Caja: sa...

sänder en trött nattakram till paret Olofsson <3/caja

Mollamaja sa...

Haha, ja du. EN trött Mollamaja konstaterar att det oumbärliga består. Som tur är.