måndag 16 januari 2012

"Det blir inte alltid som man tänkt sig.......!"

Det blir aldrig riktigt som man tänkt sig! Jag brukar ju skriva ibland att jag är en "konstnärssjäl", jag har inte visat så mycket av mina idéer och alster på denna blogg av naturliga skäl. Det spar jag till det att jag bestämt mig för att säga upp mig ifrån mitt jobb och satsa fullt ut på mitt Galleri "Gallery Erotic Banana of Sweden". En sak kan jag i allafall visa upp, hur jag gör olika "idétester" för att pröva mig fram. Ibland blir det lite fel, håller på med ett "reklamtryck för en T-shirt" just nu skulle jag göra en "testprovbild"  på förmiddagen. Lilla Frun fick hålla i kameran och jag fjuttade eld på pappret!
Vad händer, jag bränner mig på handen ordentligt, alla brandvarnare började tjuta och det blev ett brännmärke på golvet när jag tappade papperet, dessutom blev jag och Lilla Frun lite osams, hon knäppte på avtryckaren för sent enligt min mening, enligt henne så exponerade kameran långsamt innan den hittade skärpedjupet!
Jag har bett om ursäkt, "konstnärssjäl" som jag är så hetsar jag lätt upp mig! Fast testbilden blev okej, men trycket blir tecknat, ville bara så hur lågorna "fungerade"! Visst är det en härligt avslöjande bild, den säger mer än att Ouberlige Peter är pyroman, den säger också att jag/vi ännu inte "slängt" ut Julen, vi är sådana där perversa jultyper som köper klistermärken till kaklet i köket med tomtar på! Utan sådana så blir det ingen Jul, fast de börjar bli svåra att få tag på och de är de där djävla inredningsbloggarnas fel, de som får folk att köpa kakel med udda konstiga storlekar. Kanske jag ska börja trycka upp Julklisterkakellappar i udda storlekar till nästa Jul?
Hmm...dessutom blev det dyrt det här fotograferingseldandet, nu har Lilla Frun kommit på att hon måste handla lite kläder....kan ju inte säga nej nu när jag varit en "skitstövel" och bråkat på henne!
Vid datorn Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Pyroman vid Cyberbrasan!

9 kommentarer:

desperat hemmafru sa...

Åh jo, men visst kan man ana en konstnärssjäl alltid. En del hugger av sig örat, andra bränner sina fingrar... Det finns säkert fler likheter, men jag vill inte framstå som allt för intellektuell.

PS. Jag tror frugan fumlade med flit. Tänk vad fort hon blev shoppingsugen. Bara sådär?! DS

Disa E sa...

HAhHAhhaaa...jamen.."man måst ju testa ..hur ska man annars veta"??? :o)) Bra att du shoppar med frugan, tycker jag ..Det är hon värd, som får stå ut med dina påhitt :o))

Marina sa...

Som det var tänkt eller inte - en läcker bild blev det i alla fall!

anise sa...

Jajamensan det var konstnärligt..men du kanske ville visa lilla frun vilken "eldig" karl hon har..Men hon får iaf PLÅSTER på såren med en shoppingrunda..Men det blev en BRA bild oxå..
Kram på dej
Anita

BP sa...

Ja pojkar ska inte heller leka med elden tycker jag. Systemkameror och jag går inte ihop (heller) så där håller jag med frugan.

B i t t e sa...

Men Peter! Inte elda upp sig på det viset - ajabaja :-)

Singelmamman sa...

Ingen fjuttig liten glöd här utan rejäl låga! Det kunde jag tänka mig. Snyggt blev det, tycker jag.

Baronessan sa...

Det är en fantastisk bild! Men när det gäller lilla frun så kom du allt lindrigt undan :)

Carpe Diem. sa...

Den kan ju berätta att du börjat med eldslukning, kanske... :D

Den blev riktigt bra, syns att det är en bra fotograf bak kameran ;) och en konstnärssjäl framför.

Riktigt och rätt att hon fick sej nya kläder.
Kram