tisdag 31 januari 2012

"Guds gåva till kvinnan.....eller man kan väl få drömma...!"

Boktitelitel: Guds gåva till kvinnan Att män har en olycklig tendens att betrakta sig själva som en Guds gåva till mänskligheten (och i synnerhet kvinnorna) är väl känt. Denna förvillelse och förblindelse tar sig ibland uttryck i ett omotiverat poserande med uppknäppt skjorta eller ännu värre bar överkropp och säng kammarleende. Män tycks i alla tider ha hyst samma övertro på sig själva som förförare. Och framför en kamera är en man i sina egna ögon alltid oemotståndlig. I Guds gåva till kvinnan har vi samlat några av de bästa, det vill säga roligaste, pinupbilderna på manliga kändisar från 1970- och 80-talen. Här viker manliga sexsymboler som Dolph Lundgren, David Hasselhoff och Oumberlige Peter Olofsson ut sig i övertygelsen att de är störst, bäst och vackrast. Men för betraktaren av de här bilderna framstår det kanske inte som helt självklart att just mannen är skapelsens krona.
Oumberligabloggen får ofta förfrågan om att visa reklam för olika saker, får en hel del förslag om det, särskilt ifrån Företag med Erotik som förtecken.....en länk bjuder jag på så här i vinterkylan!
Skämt och sido, bilden på mig är mer speciell än man kan tro, bilden togs någon minut efter det att vi parkerat vid Medelhavets strand i Saint Tropez efter en tuff och strapatsrik Husbilsresa över bl a Alperna. Fram kom vi trots nattligt rån och överhetade bromsar!
Lilla Frun hade legat på sjukhus och rehabhem i nästan 1 års tiden och jag själv svårt sjuk i fästingburen neuroborrelia i över två år. Så att fortfarande dåliga ta sig till det läkande Medelhavet var en stor seger för oss, nu sitter vid frukostbordet och planerar nästa Husbilsresa!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Guds gåva till bloggandet!

7 kommentarer:

Lippe sa...

Hörrödu!!
Tack för kommentaren men det där med fläskottletterna var nästa kusligt! det var nämligen det det serverades till middag här igår och då kan du ju gissa att det inte är det första jag tänker äta!!
Men någon form av kött ska det bli!
Hasselhoff brukar vi i tjejgänget hålla fram som värsta erotikdödaren! Snacka om miss!
Har länkat till dig och Hexan på grund av en tapetsafari jag fick göra.
Hoppas ni kan åka på en riktigt go husbilssemester i sommar, ni vet var jag bor ;)
Kram

Disa E sa...

HAhHAHaaaa...ja , ni män tycks ju i alla fall ha målet att vara "nånting", medans kvinnor som gör detsamma gör det för att??? Störst, bäst, vackrast??? Njaaa..det är nog annat bakom det i mina ögon ;o))

Snäckskalsdalen. sa...

Men det är väl klart, männen, och speciellt den Oumbärlige är Guds gåva till kvinnorna! Kom du på det först nu? Nä, tänkte väl det!
Kram på dig!

Andra sidan av berget sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
BP sa...

Tyckte nog att du såg lite sliten ut på den bilden, men jämfört med de andra - absolut avtändande killarna - står du dig ganska bra ändå;-)

Marina sa...

Lite inramning av ett vackert leopardskinn på bild nr ett så blir den helt fullkomlig!

desperat hemmafru sa...

Jag blir så imponerad av er energi och jävla anamma. Er inställning till livet är inspirerande och motiverande. Kram