tisdag 3 januari 2012

"Nu kör vi på allvar.....ingen mer mjukisupptakt inte..!"


Visst har det varit alldeles för lite sex här på Oumberliga Bloggen den sista tiden, har fått klagomål på det. För visst är det det vi bloggare och läsare helst av allt vill läsa om, inte nödvändigtvis skriva om. Ser det tydligt på min besöksstatestik. Fast i den här delen av Blogglandia är det relativt lugnt måste jag säga.....det måste vi ändra på.
Fast vad är egentligen kul när det gäller sex? Personligen tycker jag inte det är särskilt intressant att läsa om som jag nyligen läste hos en annan manlig bloggare, om hur han satte på sin polska städerska på jobbet, det kändes faktiskt lite olustigt och sorgligt på någotvis, fast han hade ett annat perspektiv på det hela. Ja, nu är jag inte mannen att döma, var och en blir salig på sin tro, så att säga! Vad är då roligt sex? Personligen så har jag hittat en i mitt tycke både spännande och rolig grej på Twitter. Jag har varken Twitterkonto eller Facebook, tråkigt nog så skulle jag helt enkelt inte hinna med, men jag har koll på alla "fenomen"!
Som vanligt länkar till Dagens Nyheter som har en artikel om detta Twitterfenomen.
Om du skulle beskriva ditt sexliv, med vilken filmtitel skulle det då bli? Finns en uppdatering numera också, om du skulle beskriva ditt sexliv, med vilken låt skulle det då bli! Vad tycker Ni Kära Vänner/läsare, hur personliga ska vi bli i våra filmtitel eller låtval i denna fråga. Vitsen med att blogga är väl ändå att både sticka ut och våga lite extra, har bestämt mig för att vara ännu mera personlig 2012. Någon passande filmtitel har jag ännu inte hittat, men när det gäller låtval så får det bli låten i Youtube inlägget! Berättar inga detaljer men har man en Handikappad Fru som bott på servicehus, opererats ett flertal gånger, bott på rehabhem och legat på sjukhus stora delar av tiden de senaste 18 åren då blir låtvalet enkelt! Känner man inte mig och Lilla Frun kanske det låter sorgligt, men vi har bäggetvå begåvats med en rejäl dos humor, så vi brukar sjunga den här låten tillsammans.......för visst går det åt helvete, det mesta med tiden, men låt oss ha djävligt kul fram till dess! (ler)
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Drömmare i Cyberrymden!

14 kommentarer:

anise sa...

Välkommen som stalkare...mej skrämmer du inte så lätt..I löööve kommentarer..så skriv på du allt du orkar..Hahaha vilket skönt inlägg..måste nog klura på det där med vilken film lr musik som skulle kunna passa..efter 42 år ihop är det väl rätt lugna puckar....GARVAR...
Kram påre

desperat hemmafru sa...

Hmmm. Jag är så jäkla dålig på film och låttitlar. Antar att det har med mitt ickeexisterande intresse för just detta att göra. Men någon låt borde man ju komma på... Den enda som dyker upp i mitt huvud är "Den blomstertid nu kommer", vad fan det nu kan innebära?! ;-)

♥ Carina ♥ sa...

Gillar den låten! Hörde Euskefeurat live en sommar på visfestivalen i Skule. Ronny Eriksson som pessimistkonsult "jag vakna i morse och så var dan förstörd" :)

Jag blir berörd när jag läser om era motgångar. Tufft! Fantastiskt att kunna plocka fram humorn och se på det från den ljusa sidan.
"Optimisten har lika ofta fel som pessimisten, men betydligt roligare" är ett bra citat (jag är lite av en citatnörd)

Hmm... filmtitel oj det var svårt. Haha, Top Gun är det första som "ploppar" upp i skallen. Vi hade Top Gun anthem som utgångsmusik på vårt bröllop :)

Ha det gott!
Kram

Anonym sa...

Med humor kommer man lång...
Lev livet det går inte i repris...
Ok då du får en Kram av mig!

Marina sa...

Hmmm, det var inte alldeles enkelt, men alla mer eller mindre bra alternativ som har ploppat upp under tiden jag har funderat, får stanna hos mig...

Villa Frejas bokblogg sa...

Vad vore livet utan humor?!
Vad vore vi utan humor?
Och jag skrattade gott åt din kommentar inne hos mig... det är inte lätt att vara man alla gånger, så sant :)

moster mallas blogg sa...

Det måste bli en låt utan text och utan musik!!!!!!!
Finns det någon sådan.......
Ok jag ska tänka lite till.
Nä inte än men kanske senare.....

Kärlek.....Malla

BP sa...

Har aldrig funderat på en låttitel i samband med mitt sexliv. Tror det beror på att jag är urdålig på film och musik.
Det här är din blogg, länka så mycket du vill. Jag menar det är ju upp till mig - läsaren - att klicka på den eller låta bli. Så enkelt är det ju.

Susjos sa...

Nämen hej där! tack för kommentar inne i min blogg :)
Här måste jag läsa vidare!

Mångmamma sa...

Jag har inte heller twitter men fb.
En av mina fb-vänner la upp frågan igår och där haglade förslagen - allt från Sjunde inseglet till Snövit och de sju dvärgarna..?
Jag skulle nog vilja påstå - Neverending story - men det kanske mer har att göra med vårt långa äktenskap!?

Caja: sa...

Hhrrrmmm...filmtitel...Det skulle kunna vara: Postmannen ringer (kommer *fniss*) alltid två gånger....mohahahahaa som man frågar får man svar...

Kram på er/caja

♥ Carina ♥ sa...

Hej igen!
Min man tackar för hälsningen och han kom på en sak ang. filmtitlar och sexliv som jag skrattade gott åt :)
Paris Hilton skulle kunna använda "An American in Paris"
Haha fyndigt va? ;)

Nu ska jag se junior VM, Sverige Finland.
(Jag är inte bara citatnörd utan även hockey tokig ;)
Go'kväll!

Singelmamman sa...

Film, musik och sex?? Nä kombinationen ger mig inga minnen. Men om jag skulle välja en låt när jag har sex får det absolut bli Ulf Lundell.

Laila sa...

Vill bara glida in och tala om att jag är här nu igen. ;-) Den här gången för att önska att du får ett helt underbart 2012 ?