tisdag 14 februari 2012

"Alla Hjärtans Dag....Hur gör vi nu.....!"

 Hmm....höll på att glömma att det är alla Hjärtans Dag idag, det har sina naturliga orsaker, vi har haft det lite stökigt en tid , min Fru är ganska sjuk just nu. Fast det är vi vana vid nu, under de 26 år som vi varit ett par nu så har det "Lilla Livet" varit krasslig i 18 av dem. (Läs gärna inlägget nedan) Vi har lärt oss att anpassa vårt liv därefter, kärleken och erotiken måste helt enkelt anpassas för att just fungera för oss, var inte orolig nu, det blir inga allt för intima avslöjanden, men en sak är säker man får inte ett förhållande att fungera med någon djäkla blomsterkvast till "Alla Hjärtans Dag" inte, bättre upp, inte ens en fånig chokladask, nej riktiga saker ska det vara och de hittar du här! Vi har en kär tradition när barnen lagt sig, då äter vi upp varandras karamellunderkläder......fast i år har vi ju ett problem, nu när Lilla Frun är lite risig, men jag är skicklig med nål och tråd så nu har jag bytt ut några karameller i mina Candy G-string fillingar till hennes medicin, alltså har jag gjort hål och trätt upp 3 stycken Metadon, 2 stycken Alvedon, 2 tabletter mot illamående plus några andra tråkiga men nödvändiga piller så inte Lilla Frun hamnar på sjukhus! Hoppas hon är sugen på att "käka kalsonger" ikväll när jag kommer hem, för säkerthets skull så köper jag med mig två semlor också, ifallatt hon är mer sugen på det! Det är ju trots allt Alla Hjärtans Dag så hon får välja! Samtidigt Kära Vänner och Läsare vill jag passa på att önska Er en fin Alla Hjärtans Dag, antingen du firar det eller ej, men ett Oumberligt tips är att passa på att fira allt i livet så mycket som möjligt för ett liv går fort och är snart över, man har inte roligare än man gör sig! Stor Hjärtlig Kram ifrån Oumberlige Peter Din Karamell i Cyberburken!

5 kommentarer:

Marina sa...

Kanske inte så vackert, men originaliteten kan man väl inte ta ifrån vederbörande...
Hoppas det blev semlor och att de smakade bra!

moster mallas blogg sa...

Jag håller med om hysterin runt denna dag......
Ibland är en flyktig kyss av sin älskade (oavsett dag) det bästa som finns........man behöver inget annat.......

Men du semlor är jädras gott....*L*

Kärlek......Malla

Dehäreja sa...

Kallingar gjorda av SEMLOR hade väl gått an...

Jag blir för det mesta helt stum när jag läser dina inlägg... Det är ju helt omöjligt att ens komma i närheten av "att försöka förstå" vad ni går igenom :/
Så oerhört tapppra ni är!

Varma kramar till er båda!

BP sa...

Sträckläst dina två senaste inlägg.
Just nu tycker jag bara otroligt synd om din fru och dig. Mycket, mycket synd. På ett positivt sätt alltså!!!
Jag tycker att ditt inlägg ger denna dag - Alla Hjärtans Dag - en helt annan dimension om du förstår vad jag menar!

desperat hemmafru sa...

Himla smart med medicinen uppblandat med godis. Skulle man inte kunna ta patent på den idén och sälja? Godishalsband blandat med sömntabletter för små barn som inte vill sova. Godisarmband uppblandat med något lugnande till svärmor. Lakritsklubba pudrad med något uppåttjack till brorsan... ;-)