lördag 4 februari 2012

"Vad blev det av oss......sorgliga bloggare....!"

I ett svagt ögonblick så gick jag med i den här lite tragiska sekten Stay Friends, en slags nätporr i en orgie ifrån flydda tider, nämligen ifrån skoltiden. Vill man verkligen veta hur det gick för alla ens klasskompisar? Som på bilden ovan, Maria heter hon, hon hamnade i en förort till Los Angeles och precis som jag så bloggar hon om sitt hårda liv! Vi brukar mötas ganska ofta på något party då vi går runt och dricker drinkar och käkar nötter. Hade det varit så du ville ha din framtid Lille Vän? Nej, verkligen inte, hade mitt svar blivit i gymnasieåldern. Idag fick jag kontakt med 4 nya gamla klasskamrater via den här kontaktsajten Stay Friends, vet inte riktigt som sagt hur jag ska förhålla mig till det, vill man verkligen minnas hur Inga-Lill spydde ner hela min fina bil som 18-åring eller hur jag vaknade i min Svenska Frökens säng efter ett vilt Luciafirande!
Bilden på mig och Maria Montazami är tagen av hennes man Kamran, han brukar alltid be mig berätta om vår skoltid i Västerås, då får jag alltid en spark på benet under bordet av Maria! Nej, det kanske är bäst att inte gå med i Stay Friends för att hitta flydda tider, det som hände för 30 år sedan kanske ska förpassas till ett arkiv långt bak i hjärnan och stanna där! Sedan är det en sak till, vad har hänt med ens alla söta tjejklasskompisar? Gamla kärringar allihopa, förstår ingenting, personligen är jag mig lik!
Vid datorn son vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Minneslucka i Cyberskolkatalogen

9 kommentarer:

Elle sa...

Hade någon under skoltiden sagt till mig att jag skulle hamna i Tyskland (vägrade ju läsa tyska för att det var ett så fruktansvärt fult språk) och dessutom få fyra barn,
hade jag nog skrattat ut dem och undrat om de inte är riktigt kloka.
Hade de sen sagt att jag skulle bli hemmafru dessutom....
Ha en skön helg!
Kram

Lippe sa...

Men vet du? På senaste återträffen hade någon bytt ut de sköna ynglingarna mot gubbar!!
Vägrar att fundera vidare på vad DET betyder ;)
Däremot kan jag tycka att det är kul när de som inte gjorde precis bäst ifrån sig i skolan har lyckats senare i livet, eller när nördarna mognat och skaffat sig humor och självförtroende.
Man har som tur är inte en susning om hur saker och ting ska gå för folk eller för egen del, som tur är!
Kram

Lippe sa...

Dessutom lever jag i ständig skräck att någon ska avslöja mig. Jag blev aldrig vuxen, jag bara låtsas medan jag gör en massa vuxengrejer!
Kram igen!

moster mallas blogg sa...

Jag har gått i ett flertal skolor från "B"skolor till flickskolor men i omvänd ordning och jag erkänner att jag skulle ha svårt för att gå på klassträffar, kan vara min egen osäkerhet om vad jag har presterat i mitt liv förutom 4 barn(för det var en prestation). Jag har blivit asocial, det får nog ändras på Tack O nu får jag ut och ragga......

Kärlek......Malla

Baronessan sa...

Usch ja, hemska tanke. Kanske kommer någon och berättar saker som man har förträngt.

BP sa...

Personligen så skulle jag nog tycka att det vore roligt att minna alla bus jag varit med om. Inte pinsamt alls.
Att man sedan är/ser ut som en gammal tant men har barnasinnet i behåll är en helt annan sak;-9

Marina sa...

Det mest fascinerande med dessa faktiskt himla roliga träffar (för det har det varit), förutom att träffa alla småfeta, skalliga gubbar, är att alla faller in i samma roller som man hade på skoltiden!

Photo by Maria sa...

Håller med Lippe om att det var nån som bytt ut de fagra killarna mot gubbar medans vi unga tjejer var fortfarande just unga tjejer ;)
Och Maria M är ju oxå en sådan, snygg tjej ;)

Kram Mia

Ps.. Vart gör du dina bilder om man får vara nyfiken?? Ds

ime sa...

hahaha... för mig är det precis tvärtom, var farao kommer alla gubbar ifrån som påstår att dom gått i min klass??? Jag ser ju fortfarande ut som jag gjorde då, eller ännu bättre till och med *blink*