söndag 12 februari 2012

"Börja aldrig med droger..........!"

Ja, vad säger man nu när Whitney Houston hittats död, börja aldrig med droger! Fast vem skulle lyssna på det och allra minst ifrån Oumberlige Peter. Oj, nu var jag visst naiv igen, man väljer ju själv hur man vill ha sitt liv, så var det ju!
Lärarinnan till sina elever i första klass: "-Hej Kära Barn, vilka vill bli narkomaner när ni blir stora? Räck upp en hand!"
För visst väljer vi själva våra liv, själv har jag valt att vara en låginkomstagare med svårt sjuk Fru, jag valde det för livet blir ju så himla spännande då. Ska nog söka ett chefsjobb i morgon och gifta om mig. Nej, jag säger som jag alltid sagt, bättre rik och vacker än fattig och ful!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Fundering i Cyberträsket!

5 kommentarer:

desperat hemmafru sa...

Visst är det tragiskt. Tänk att man kan bli så olycklig när man är rik och berömd att man drogar ihjäl sig. Kanske inte så mycket att sträva efter trots allt. Att bli rik och berömd alltså. Och ha ihjäl sig själv. Fast det har man kanske alltid? Ihjäl sig själv?

Lippe sa...

Det är så sorgligt!
Varför är det så? Varför hamnar de rika, vackra, framgångsrika, duktiga artisterna i drogträsket? Varför är det mera en regel än undantag att de fastnar? Varför börjar de?
Är det festandet där det inte räcker med alkohol? Uttråkade och blase´?
Jag upprepar mig: sorgligt!
Kram!

Anonym sa...

Ha haha du är BARA SÅ HIMLA kul,gillar din humor. Har läst bakåt! Viken skön humor du besitter.
Varför skriver du inte i nån tidning!??
Hälsa din söta Fru!
Ha det jättefint, jag kikar nog in fler gånger! ,-))))
Bloggerska som jag är själv,-)

conny sa...

I livet kan man drabbas av motgångar som man inte kunde förutse, och det gör så gott som alla, men man kämpar på så gott man kan och löser problemen efter hand och efter bästa förmåga. Att börja med knark när man är relativt vuxen är dock ett personligt ställningstagande, och hur tragiskt det än är så har man ett eget ansvar för hur ens liv kommer att gestalta sig.

BP sa...

Klart det är tragiskt!!! Men i hennes fall hade hon ett val - det hade inte du och din fru. Hon var vuxen och valde att ta droger. Tough luck ärligt talat. Hon är inte den första och definitivt inte den sista som väljer fel.
Å nej, hon var inte en av mina favon heller, det var däremot Amy Whitehouse. Japp hon valde fel väg hon med.

PS. Vaddå låginkomsttagare. Rör man sig på Bukowskis och andra kändistillställningar så är man ju "med". Å det beror ju också på vad man kallar för låginkomsttagare - allt är relativt. DS