tisdag 7 februari 2012

"Ät ej gul snö......!"

Att jag gör alldeles för många inlägg varje dag är ju en sak som man lätt kan konstatera, ska försöka lugna ner mig lite. Har jag tur så kanske jag kan hålla mig ifrån bloggandet ett tag eller rättare sagt ifrån "inläggandet", "kommenterandet" och läsandet avstår jag inte ifrån. Jag har en Bloggvän som aldrig sviker mig och alltid kommenterar hos mig, vi har inte alltid samma åsikter, men det är väl så bra vänskap ska fungera, att man berättar sin ståndpunkt och sina åsikter för varandra. Bilden ovan kommer ifrån hennes blogg, hon har "pysslat" i kylan och gjort helt underbara isrumpor, som mall har hon visst använt riktiga betonghäckar. Fint blev det i vilket fall som helst. Ska inte berätta mer utan gå nu direkt in på BP:s fantastiskt fina och läsvärda blogg.
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Coola leverantör av bloggtips!

5 kommentarer:

Elle sa...

Här har vi ännu ingen snö. Vi trampar direkt i skiten liksom. Utan färgglad förvarning.
Kyla har vi gott om. Min bil står 7-8 mil hemifrån efter att ha frusit ihjäl, typ. Frysa ihjäl mig, gjorde jag själv inte direkt under dagens promenader (lägg märke till plural!), eftersom jag var ordentligt inpackad. Ja, det var jag som gömde mig under pälsmössa och bakom sjal. Utan dessa hade jag inte överlevt minusgraderna.
Kanske jag visar mitt riktiga jag en dag, men ärligt talat tyckte jag att det räckte med påsarna under ögonen - som jag upptäckte först efter publicerandet av fotot.
Jag bjuder på det, men tycker att en 29-åring borde ha en felfri hy egentligen...typ...liksom..du vet.
Ha en skön vecka och glöm inte långkallingarna!
Kram Elle

desperat hemmafru sa...

Tack för bloggtipset! Tänk, jag har inte varit inne på hennes blogg förut. Varför då undrar jag själv. På grund av hennes bild på sig själv tror jag... Hur smart är jag egentligen???

Hej hopp!

Baronessan sa...

Tack för tipset. Skyndar dit.

Tankar vid midnatt sa...

Har varit lite av banan ett tag men hoppas på ny energi. Hämtar lite hos dig - du verkar ha resurser *skratt*

BP sa...

Ja det här inlägget var ju minst sagt otippat!!! Såg "min" bild och undrade vad det handlade om. Sedan klarnade det fort kan jag ju säga:-)
1 000 tack för reklamen för min blogg och länken. Riktigt schysst faktiskt:-)