torsdag 9 februari 2012

"Manliga stjärtar......jag bloggar väl på........!"Äh, jag bloggar väl på, okej, risken finns ju att Ni Kära Oumberliga Läsare tröttnar, alternativt missar något av mina kloka och braiga inlägg nedan. Hade bestämt mig för att dämpa mig lite då det gäller inläggandet, men idag är det inget stopp på eländet! Trogna läsare vet ju att jag varje December bjuder på lite nakna män i min julkalender, allt i jämlikhetens tecken. Fast det jag hade missat helt var ju att en del kvinnor inte gillar mäns framsida utan tycker stjärten är viktigast, fick några mail angående detta ämne.Samtidigt som jag förstått att storleken även har betydelse, fast jag har inte riktigt fattat om det gäller mäns storlek på aschlet också! Jag nog om det, i min jakt på riktiga praktaschlen så hittade jag denna maskulina bakdel, det kan se ut som det pågår något som inte borde få ske, unga damer ihop med nakna män, men allt är i sin ordning, detta är en rugbymatch mellan Black Nude Haka ifrån Nya Zeeland som möter Spaniens Damlag! Det är dåligt med filmer ifrån denna träff, men Haka är ju en Maorisk krigsdans som vissa lag anväder sig av innan match för att skrämma sina motståndare, se här! Jag spelar ju fotboll i ett Korpen lag och varje år så möter vi ett damlag och får storstryk, funderar på om vi ska testa den här taktiken, naken haka dans innan match kanske kan förvirra de små liven, små och små, detta är rena torpeddamlaget, 70-kilos stridsmaskiner helt enkelt! Missa nu inte alla fina övriga inlägg som jag gjort idag för eran skull Kära Vänner! Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Hakadansare i Cybermatchen!

7 kommentarer:

anise sa...

Hahaha..full rulle på den oumbärlige idag..från nakenhet till nakenhet..underBART!! Om det blir korpmatch mot damlaget,och korpgubbsen ska bara rött skynke, var snäll och meddela oss här..Jag lovar ni kommer att slå publikrekord..
Puss på dej

conny sa...

Ingen dålig sittdyna han har!

BP sa...

Idag har du då verkligen haft en rejäl bloggdiarre;-) hoppas du har fyllt på rejält med vatten mellan inläggen, annars kan det lätt bli bloggtorka;-)
Killarnas bakdelar är inte direkt min smak, föredrar min husmanskosr där:-)
Europallar har jag byggt bord med, kabelrullar likaså. Skitsnyggt ju!
Blommor för ett utfört arbete oavsett syfte tas alltid emot med glädje. Bjud grannen på en wirre under våren!

Anna sa...

vilken syn om ni skulle spela näck :)Publikrekord också :)
Ha de bra! kram

Baronessan sa...

Blev mer förundrad av den ludna ryggen :)

Elle sa...

Små barn har stjärtar. Det där är ett stort j-a arsle! ;D

Ha en skön helg!
Kram

Tankar vid midnatt sa...

Vad vore livet utan den oumbärlige - urtråkigt! Tack för dagens underhållning!!! Lördagskram