lördag 6 februari 2010

"Faktiskt fortfarande lite sur..........!"


Nej, faktiskt inte! Jag är glad, djäkligt glad och när jag nu visar dessa bilder från ett äldre inlägg jag gjorde för över ett år sedan så blir jag ännu gladare. Fast egentligen så är nog "gubbarna på bilderna! "för glada"!
Suttit nu på morgonen och "bläddrat i min blogg" och sedan gått in på de "bloggares" bloggar som kommenterat under äldre inlägg. Riktigt kul faktiskt att se vad som skrevs för något år sedan. Även lite sorgligt hur många bra inlägg och kommentarer som bara försvinner in i "cyberrymden", på något sett så skulle jag vilja råda bot på den problematiken genom att man kanske då och då gör en "återblick" i sin egen blogg och gör ett inlägg om det! Vill bara poängtera att detta gäller inte bara min blogg!
Nu tänker jag faktiskt gå in hos "kommentatorerna" som skrev en rad under dessa bilder och skriva en rad till dem för att höra om de "minns"!
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson!

4 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jeezez, nog minns jag dina rosa glada gubbar, men jag minns inte vad jag skrev. Du har rätt, man skulle spara, jättekul och kolla på om några år. Eller i alla fall ganska kul. Har börjat leta efter ragusked efter du skrev om det. Det är många som inte vet vad det är. Har inte hittat någon än.
Ha en fin helg, hälsa lilla frun.
Kram
AnnaMaria

Lillsnörpa sa...

Mycket klokt Peter! En bra idé som jag ska lägga på minnet! /Lillsnörpa

ullrika sa...

det här är väl ett "problem" dom flesta bloggare dras med. att överhuvudtaget bli läst, och att sen lyckas behålla läsarna tillräckligt länge för att de ska ha varit med ändå från "den gamla goda tiden"! nuförtiden blir det sällan att jag bläddrar i egen blogg, men då och då gör jag tillbakablickar. trots allt är det väl så att jag inte är ensam om att skriva även för egen skull, inte enbart för att bli läst menar jag?

en dag, när jag får möjlighet och tid ska jag ge mig på ditt gamla material. det ska bli mycket spännande! - just nu får jag nöja mig med att läsa i realtid!

Karins fotoblogg sa...

De här gubbarna minns jag :) Så det var ett år sen?1

Kram