lördag 1 januari 2011

"Jag har snöat in på de här plastdjuren........!"

För ett tag sedan gjorde jag ett kanske lite misslyckat försök med att göra ett Julkort med isbjörnar på Stockholms gator! Tanken och idén tyckte jag om, men inte slutresultat!
I vilket fall som helst så har jag bokstavligen "snöat in" på dessa små detaljrika plastfigurer ifrån Schleich. Kanske har några av Er sett dem och kanske t o m gett bort några i Julklapp, precis som jag gjort.
Nu önskar jag mig ett sådant här plastdjur själv, en Mammut vill jag ha, har alltid gillat Mammutar....tror jag....har ju aldrig träffat på någon i verkligheten. Jag gillar ju elefanter så det vore ju naturligt om dessa håriga bestar föll mig i smaken också! DNA sträng i från en frusen Mammut är visst på gång att "lagas" så vem vet, en dag kanske vi får mata en klonad Mammut på något zoo!
Vet ni föresten varför Mammutarna dog ut?
Jo, för det fanns ju inga Papputar!
Skulle någon mer än jag vilja köpa en Schleichmammut så kostar de ifrån 149:- till 225:- enligt min egen priskoll!
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson!
PS: När jag ändå håller på med taskiga historier så kan jag ju ta den där med elefanten som var ute och gick och stötte på en myra!
Elefanten sa till myran:
-Det är bäst att du flyttar på dig ifrån stigen så jag inte råkar trampa på dig!
-Flytta på dig själv sa Myran kaxigt!
Elefanten vände då på sig och sket en stor hög som landade på myra, efter en stund så hade myran grävt sig ut ur skithögen och kom upp högst upp på toppen och skrek till elefanten!
-Nä nu djävlar är det krig, ska vi slåss!

1 kommentar:

BP sa...

Ha, ha, ha!!! Men nej, plastfigurer av mammutar är konstiga men jag skulle inte vilja ha en.