måndag 31 januari 2011

"Titta på Annas ögon..........!"


Då och då så brukar jag försöka vara lite seriös bloggare, men desto längre mitt liv fortskrider så blir jag mer och mer övertygad om att Gud är cyniker med en starkt driven humor!
Jag är helt övertygad om att många människor bara leker, visserligen allvarliga lekar, ibland med andra människors liv som insats! Till vänster på bilden så ser du Anna Batra, liraren brevid är hennes man, alla vet vem...David Batra.....en av mina favoritartister/författare!
Det här är ju en blogg med mycket "känslor"! Anna är ordförande i Finansutskottet....en kompetent kvinna, absolut.......men blicken.......tar hon sitt uppdrag på blodigt allvar...jag undrar.....min Fru har fått sänkt sjukpension och högre skatt......hennes straff är att hon fött tre nya samhällsmedborgare!
Anna! Till nästa val så personvalsutmanar du Alfons Åberg (Fredrik Reinfeldt), när du sedan blir statsminister så ska vi prata allvar, det finns mycket att göra! Dina ögon talar om att du fortfarande är en levande människa! Så länge det finns liv så finns det hopp! Ta sedan med din man in i politiken, Reinfeldt har ju med sin Fru, så humor är det inte brist på där heller!
Hmm........för tydlighetens skull så länkar jag till allvaret och politiken i Svenska Dagbladet.....det är visst någon artikel om ekonomi där!
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson!

2 kommentarer:

ullrika sa...

För att referera en mycket liten smula till artikeln du refererade till så måste jag klia mig i huvet för jag förstår inte?! Det var ju opositionen som ville spara? Och nu inte? Eller läste jag slarvigt?!

Winjelin Angkasa sa...

Nikmati Bonus Menarik Dari Bolavita Sekarang...
-Nikmati Bous New member 10%
-Nikmati Bonus Cashback Hingga 10%
-Nikmati Juga Bonus jackpot Hingga Ratusan juta Rupiah Setiap harinya...

Info Lengkap Hubungi:
WA : 0812-2222-995
Line : cs_bolavita
Link : www.bolavita1.com

TERIMA KASIH