torsdag 20 januari 2011

"Kan du verkligen drömma.............!"


Nu skiter vi alla tokiga människor och alla dåliga argument för att skjuta djur.......nu ger vi oss iväg i drömmarnas värld! Kanske inte helt men nästan, det finns ju olika grader av drömmar och någonstans så gillar jag nog de drömmar som ligger inom rimlighetens gränser........alltså realistiska och genomförbara på något sett!
För jag presentera min! Är hon inte vacker så säg? I en lada så står hon och väntar på att få bli smekt av mig! Ja, i ärlighetens namn har jag redan låtit min fingrar glida över hennes lack, sakta har jag vridit om tändningsnyckeln och låtit henne morra dovt. Visst hon har lite skavanker här och där, men ett gott och väl fungerande inre..........precis som undertecknad!

Jag hade tänkt att ha henne som "Badbil" på landet soliga dagar! Så djäkla trött på att packa in oss i vår varma Folkabuss varjegång det ska badas.........visserligen har vi gångavstånd till vår badsjö, men min Kära Hustru kan ju inte gå ordentligt så hon behöver ju köras! Där kommer hon ligga bland sina stödkuddar i baksätet..........det är ju inte så brett så fötterna måste sticka ut...............och det är precis så drömmen ser ut...........en grön Cadillac Convertible med min Frus fina ben och fötter uppstickandes ur baksätet! Självklart så ska hennes sommarbruna fötter få en matchande grön lack på tånaglarna! Gäller bara att hitta den rätta nyansen............!

Perverst eller bara underbart sommrigt vackert välj själv..............lite störd som jag är så gillar jag ju att Cadillacen är av 69 års modell! Alla kommer väl ihåg Kentas tröja en schlagerfestival för länge sedan? "Try it you like it 69!" Eller Brucans låt "Sommer of 69"............

Kanske lade jag handpenningen på 10 000:- redan i höstas...........men drömmars ska inte bara vara drömmar, de ska vara överraskningar också!
Alla tjejer som läser denna blogg om nu Lilla Frun skulle bli mycket arg på mig för mitt bilköp........stödjer ni mig? Vi firar ju 25 år som par i år "Kryckan" och jag.........så lite "bus" måste det ju finnas utrymme för................frågan är bara hur mycket!
Men allt för "känslan" och "drömmen"...........................blundar du nu? Kan du se bilen kommande åkandes en varm och solig sommardag på landet, den svänger ner på den lilla grusvägen till sjön.......skogen öppnar sig och där ligger vattnet, med endast en lätt sommarbris som krusar dess yta!
Vid datorn i Drömmarnas Tid Peter Olofsson!

5 kommentarer:

Lippe sa...

Se för fasen till att steron funkar oxå!! Sommar....♥
Tar en kopp kaffe och går ut i solen på trappan och drömmer, mina drömmar...om en water car..kommer nog bara att vara en dröm men jag ler redan!!
Puss

Caja: sa...

"Att ens drömmar går i uppfyllelse-det är ett av ödets råaste skämt."
//James Russell Lowell

Keep on dreaming big boy....i högtalarna inne hos mig får du en liten bit av kakan...framåt kvällen kommer Bruce.

Kram till er båda/caja

Jess sa...

Med en Cadillac kan det aldrig bli fel! ;)

BP sa...

Har du verkligen köpt den??? Är inte riktigt säker om du skojar, drömmer eller verkligen slagit till. Cooool är den. Färgen - nja.

Caja: sa...

Ljög son f*n för dig...det kommer ingen Bruce...han ville ha för mycket i gage...det kommer kvinnor i stället...och det kommer att regna..;-)