måndag 3 januari 2011

"Låt oss bli lite upphetsade tillsammans.....!"

Låt oss börja veckan och Måndagen med att bli lite upphetsade tillsammans! Ja, man kan faktiskt bli det enligt en artikel i Svenska Dagbladet idag, ett tokigt Fruntimmer har skrivit om det i bokform "En del jämför det med att titta på porr"! Hon beskriver sitt internetberoende där hon tittar på "mäklarsajter"...................Och självklart så vill jag inte vara sämre, kan jag hetsa upp någon genom att "länka" och visa upp ett "upphetsande hus" så vill jag verkligen göra det!
Kanske blir någon ännu mer upphetsad av att få veta att Oumberlige Peter stod på knä i detta hus sammanlagt 7 veckor förra året, det var varmt och svettig vill jag lova........gammaldax stavparkett är ett riktigt slitgöra att lägga, men resultatet och tillfredsställelsen blir total när det är klart!
Kåken har varit till salu nu i ett år, den är lite svårsåld, fast nu är det fastpris på bara
38 500 000, ja du läste rätt trettioåttamiljonerfemhundratusen bagare, men så får du ett nybygge i topklass, bästa läge i Djursholm, 1000 kvm boende yta och en pool att svalka av dig i om upphetsningen blivit för stor.............har du tur kanske du kan ana ljusbrytningen av en svettdroppe ifrån mig som påverkat ekparkettens lutskikt..........
Ska jag kanske berätta att sommaren då jag lade golvet var det så varmt att jag ständigt gick kring med min nätundertröja...............nej, jag ska nog inte berätta det, kanske blir det för mycket!
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson Din Nätbrynja i Cybereländet!

5 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Vilket hus!!! :-P
En liten nätt summa att hosta fram, man kanske skulle slå till.. ;-)

//Mia

BP sa...

Vilken kåk!!! Å priset är ju helt överkomligt. Det är ju Djursholm vi pratar om inte Sumpan om man säger så.
Underar hur det känns att ha skapat det där huset? Jag menar du har svettats och jobbat hårt för rika människor som troligen inte "give a shit". Hurspm tycker jag nog att du ska vara otroligt stolt över ditt hantverk.

PS. Skulle inte vilja ha kåken, don't like the neighbourhood. DS

Mollamaja sa...

Jomen den där trappan hetsar upp mig faktiskt, lite grann :-)

Caja: sa...

Jag slår till direkt då.....men f*n...har inte råd...

AHA...jag får nog gå med lackväskan "några" kvällar och bli R**K****AD för att få ihop den nätta summan pengar...för VAD gör man inte för att smeka en parkettstav med en svettdroppe från Den Oumberlige HIM SELFE??!!

Tack för alla dina sköna ilägg idag!

;-D/caja

ullrika sa...

När min pappa fick en vattenskada i sitt "fin"rum för något år sen försökte försäkringsbolaget ersätta den gamla stavparketten med sånt däringa trägolv. Nänä, sa pappsen. Den gubben gick inte. Och jäklar va snyggt det blev. Jeez. Så frågan är hur vi gör när vårt gamla stavparkettsgolv är fullständigt sönderlekt. Det är ju svårt att hitta ett golv (i samma stil) som är lika levande, det är ett som är säkert!