tisdag 17 maj 2011

"Det finns värre saker än illa skötta fötter.....!"



Som sagt det finns värre saker än illa skötta fötter, gissa vad, jo, välskötta fötter med löstånaglar! Bilden ovan har jag lånat med benäget tillstånd av min Bloggkompis Blondiie...hm...kompis och kompis, jag tror i ärlighetens namn att hon tröttnat lite på mig, men hon har iallafall en kul och välskriven blogg! Det är faktiskt snart två år sedan jag önskade "tillstånd" att använda bilden på vad hon fyndat på en shoppingrunda i Goda Glada Götet! Förra sommaren stötte jag inte på en enda förpackning av "löstånaglar", men efter att ha googlat ordet, så märker jag till min stora "fasa" att det börjar bli på modet igen!

Rysning...tänk och vakna upp i en säng och finna något vasst....kanske en stortålösnagel...urk......okej, går säkert att använda som plektrum när man ska spela gitarr! Hm...ännu en Oumberlig fundering ifrån Ulv Röde alias Peter Olofsson Ditt Plektrum i Cyberorkestern!

6 kommentarer:

Västgötskan sa...

Nej, men hallå...?! Lös-tånaglar?? Hur tänkte de där?! :-O

Ha en trevlig måndag!
Kram Västgötskan

Lippe sa...

Den fulaste lack man kan ha på tånaglar är fransk manikyr, just den på bilden! Jag såg det på en tjej i Florida. Vi var bland det vackra jetsetfolket och frotterade oss. Jag som passerat gränsen för nykterhet skrattade så jag tjöt! Det var plastick-babe med tuttar och läppar omgjorda och hon hängde vid armen på en äldre herre, mycket äldre herre, och det var en sådan klyscha. Jag tycktae att hennes fötter såg ut som apfötter, de har ju tår som ser ut som fingrar.
- Kolla positivhalaren och hans apa! tjöt jag och betedde mig inte allas vidare värdigt! Min partner tyckte inte alls att det var roligt, han har mycket stor respekt för folk med pengar. Undrar varför det förhållandet inte höll!!
Moahahaha...APFÖTTER!!!

Josephine sa...

Vilken underbar blogg! Kommer bli en favorit. Tack för din kommentar på min ;) Ja Florida är underbart, första gången i us och så hamnade man här i en månad, Key West va inte heller helt fel...
Mitt bloggande har varit till och från, i dagsläge mycket mindre, men det är kul att fota och dela med sig av Florida nu.. Idag sticker vi till Miami efter träningen som är på LA Fitness som finns över hela us..

Varm kram
Jossan

Blondiie sa...

Haha klart jag inte tröttnat på dig =)
Jag köpte INTE paketet, jag garvade som en besatt bara... kram på dig

Jess sa...

Va falls!!! Lös-tånaglar??? urk? ;)

BP sa...

Bra med din blogg - som ett uppslagsverk. Visste inte ens att sådana fanns och om jag hade sett dom så hade jag nog inte ens vetat vad det är;-)