söndag 15 maj 2011

"Galleri Erotic Banana of Sweden....!"



Ja, nu är det dax igen! Nej, skämtar bara, jag ska försöka fortsätta vara en "seriös" konstbloggare...som sagt försöka! Igår på Bukowskis Auktionsvisning så fanns det hur mycket naket som helst, mestadels nakna kvinnor i olika positioner, undanskymt så fanns det även lite "bögporrerotiskkonst", fast inget av dessa områden känns speciellt intressant..."vi har sett det förr"......nej, det som väckte mitt "konstintresse" var Annika von Hauswoolffs fotografi i naturlig storlek! Hade jag haft 200 000:- över så hade jag ropat in denna "tavla"! Om jag är "pervers" inte alls, naturligt vacker och för en man som jag som har en sjuk Fru som inte kunnat gå ut med soppåsarna på 17 år är det djävligt "upphetsande vardagsporr", ska nog "fanimej" svetsa fast två krokar på hennes "gåbordsrollator" så Lilla frun också kan gå ut och slänga sopor hon med. Tror jag fotograferar det hela också, kanske går det att sälja. Min Frus vackra stjärt ihop med en rödmetalliclackad rollator kanske är ett vinnande koncept, vad vet jag! Vill du läsa mer om Annika Von Hausswolff så klickar du här, du kommer direkt till Bukowskis katalog!

Vid datorn som vanligt Ulv Röde Din Smygfotograf i Cybersoprummet!

4 kommentarer:

Lippe sa...

Slogs också av att hon ser så stark ut! Det vill jag vara! Och då kom jag på att jag går ju faktiskt med soporna själv numera!! Iofs med kläderna på men iaf!! Idag skulle jag haft vilodag men jag har gått två km iaf och fick sällskap av en toppengranne och kände mej nästan som förr!! Iaf en liten bit :)
Kram

Lippe sa...

Sv: socialförsäkringsutskottet planerar studieresa till Grekland...

Tankar vid midnatt sa...

Allt i vardagen kan vara erotiskt, intimt och härligt ♥♥♥

Synnøve. sa...

Nej, nej och åter nej.... INTE rödmetalick... Blåmetalick ska det vara.

Skulle gärna haft en sådan jag med.
Speciellt när jag går med soporna, för vi har en bit att gå. Så praktiskt att kunna lägga påsarna på rullatorn och bara gå.
Men inte naken tror jag... Då hade nog mina äldre grannar fått spader hihi.
Tavlan var snygg dock, men 200 000 kr???
Kram från nabolandet.
Synnöve.