söndag 8 maj 2011

"Klart att killen behöver knarka.........!"



Orkar Ni med några rader till om Ola Lindholm? Börjar redan bli litet "uttjatat" det här med att han hade lite "Kocks i lasten" alltså spår av kokain i urinen! Han kan vara oskyldig, det kan hända de mesta otroliga saker, han kan exempelvis ha en "polare" som inte har riktigt "rent mjöl i påsen"! Ja, skit samma......men om det nu är en sanning att grabben kört en lina så kanske det har sina naturliga orsaker, han kanske har fått ett rejält psykiskt bakslag...av vadå kanske vän av ordning då undrar? Enkelt, barn och djur är alltid gulligt.....men i lagom mängd!

Tänk dig att behöva umgås med ett gäng "lillgamla" ungar alla obehagliga vuxenkopior med sin små snusförnuftigheter, sedan lägger vi till det här med att vistas i en djävla djurpark och umgås med illaluktande djur! Hur kul är det på en skala? Jag vet vad jag talar om, har varit på alldeles för många skolresor under mina tre barns uppväxt år, där vi dessutom bott och varit djurskötare på ett antal djurparker.....som sagt gulligt, mysigt och hur trevligt som helst i lagom mängd, men var jag tvungen att leva och vistas i denna typ av arbetsmiljö år in och år ut och sedan straffas med att behöva vara chefredaktör för Kamratposten då hade det funnits klara risker för att även jag skulle fastna i något tungt beroende av något slag! Ola har "knåpat ihop" ett par rader till alla barn om situationen, länk här till Svenska Dagbladet!

Vid Datorn som vanligt Ulv Röde Din Vargslick på Kinden i Cyberångesten!

5 kommentarer:

Lippe sa...

Jag vill ju tro alla om gott och alla ska ha rätt att förklara och försvara sig. Men man undrar hur han skulle fått i sig kokain omedvetet? Allt kan hända och jag säger väl inte att det är omöjligt bara otroligt. Jag har int hängt med och vet inte varför provet togs i första hand. Jag menar att det kan väl inte bara ha dykt upp någon och tagit ett prov utan anledning? Och hur stor är då chansen att han JUST DÅ råkat få i sig substansen? Ja, du hör vad jag får fundera!
Men OM han har knarkat och nu blånekar och ljuger... DÅ säger jag: fyyyyyyyyy på dej Ola!!
Då har han inte bara knarkat, han ljuger också!!!
Kramar i värmen :)

Tankar vid midnatt sa...

Hej vännen.Hoppas sååååå att Ola verkligen är oskyldig...
Lite förnärmad över att jag inte finns på din blogglista men det får jag väl leva med.
Tack för sista inlägget på min blogg - gav mig ett gott skratt! Naken vid datorn inte precis chockerande när det gäller dig!

BP sa...

Sorry - men who cares...

Synnøve. sa...

Godmorgon på dig du oumberlige :))

Har inte läst skvallerpressens (läs kvällstidningarna i Sverige) artiklar.
Har ju hört en del då.
Läste däremot hans inlägg på hans blogg.
Det gjorde mig lite illa till mods.
Stämmer det som han skrev där, så är det det helt fel. Tvingas stå med snoppen ute i en trappa där folk går förbi hela tiden, medans två poliser står där och "vaktar" för att så pissa i en plastmugg som han sen aldrig ser skymten av något mera.....
Nä nått skurrar tycker jag.
Men sista ordet är väl inte sagt ännu i den här saken tänker jag...

Ha det gott där i oumberligalandet.
Här ska jag snart ut och njuta solen på verandan.
Kram från nabolandet.
Synnöve.

Huskatt sa...

Ja du..jag är inne på din linje där. Jag hade behövt knark för att orka med hans jobb...mycket knark dessutom. Faan vet om man inte hade behövt ha extra sex med som löneförmån med :D