måndag 30 maj 2011

"Har ni sett vilken skönhet.....och lek inte med gurkan...!



Som sagt har Ni sett vilken skönhet EHEC-Bakterien är? Min Mellanson är just nu på resande fot i Europa, djäkligt glad just nu att han inte äter grönsaker! Han har vägrat sedan han var 6 månader, kanske en klok kille, vad vet jag! Vill du lära dig mer så läser du här! Länkar här även vidare även till Svenska Dagbladet.....någon klok bloggare hade redan snott min rubrik: "Lite skit rensar magen!" Min uppmaning till alla Läsare......"Lek inte med Gurkan, särskilt inte om den är ifrån Tyskland! Ha en riktigt Fin Måndag! Skiter bokstavligen i all sallad till Lunch idag, idag blir det bara en Plankstek med Mos utan sparris!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Grönsakshandlare i Cyberståndet!
PS: Självklart så finns det "allvar" bakom alla skämt.....mitt allvar finner du på min andra blogg Jernsaxen, en blogg om Svensk sjukvård, rehab och om att vara patient!

4 kommentarer:

Lippe sa...

Jag brukar inte vara så ängslig men jag tvättade både gurkan och tomaten i diskmedel och varmt vatten :) Ehec är lite väl aggressiv för att jag ska utsätta mej för risk. Jag brukar tänka när jag köper billigt från utlandet att både tyskar, irländare och spajorer lever ju och så farligt kan det inte vara. Förr köpte jag bara svenskt om det fanns möjlighet men nu i kärva tider får det tyvärr bli priset som avgör.

Kram ♥

Tankar vid midnatt sa...

Mina båda döttrar är i Frankrike och jag hoppas de har rena gurkor där...
Skönt att du inte hoppade av bloggeriet

BP sa...

Alltså bakterien var ju väldigt, väldigt vacker...
Vi äter gurka sällan (de smakar ju ingenting), och jag brukar avstå från att köpa grönsaker hos Lidl om du förstår vad jag menar.

desperat hemmafru sa...

Och vi som precis ska flytta till Tyskland...