torsdag 9 februari 2012

"En miljon besökare......otack är världens lön.....!"

Som sagt, otack är världens lön! En ung dam vid namn Hanna Widerstedt som driver en blogg med samma namn har blivit känd för sina uttalanden, bl a att hon har fobier för fattiga människor. Hon får så mycket mediautrymme just nu att man blir riktigt avundsjuk. För vem var egentligen först i bloggossfären med att tycka att fula och fattiga människor gör än nedstämd och ledsen? I vilket fall som helst så måste hon vara fattig själv eftersom hon har reklam på sin blogg, helt otänkbart i Oumbelige PetersVärld, mina tankar och ideér har inget pris, de bjuder jag på helt gratis. Hon ska få ett exemplar av min T-shirt ovan samt ytterligare än med texten "Fula människor gör mig ledsen" och som grädde på moset så får hon en tredje T-shirt också med min absoluta favorittext: "Jag är inte idiot, jag har bara lite otur när jag tänker!" Hanna! säger bara en sak, "keep out of the good work"!Vid datorn som alltid Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Leverantör av Sanningar i Cyberträsket!
PS: Oumberlige Peter beställer alltid sina tryckta T-shirts ifrån Zazzle.........en annan sak, är det inte lite obehagligt med andra människogrupper också? Inte bara fattiga, folk som åker kommunalt känns alltid lite fadda i smaken, handikappade, arbetslösa, invandrare, skåningar, norrlänningar, rökare, hund och kattägare, folk som kör små bilar, människor som handlar seccond hand och loppisprylar...hm....glömde en viktig grupp som är djävligt jobbig...pensionärer, gamlingar helt enkelt, krumma människor med tandlossning, ja kärringar i allmänhet, snoriga ungar, sossar och miljöpartister, kärnkraftsmotståndare mfl.....ja va fan listan kan ju göra hur lång som helst...nej nu har jag inte tid att sitta här och skriva längre nu ska jag dricka mitt morgonkaffe och läsa Dagens Industri för att se mina aktiers utveckling, sedan sover jag nog en stund till innan jag ger mig iväg till jobbet, så hinner alla arbetare ta sig till sina jobb....det är ju en grupp som är riktigt, riktigt obehaglig, man känner igen dem mycket tydligt, de har en gammal plastpåse i handen med lunchlåda med sig......synnerligen deprimerande, tänk att behöva äta uppvärmda makaroner med korv?

4 kommentarer:

conny sa...

Jag har stött på flera bloggar liknande den unga damens, och de ser likadana ut allihop. De sätter i system att framstå som fullständigt urblåsta med baktanken att deras bloggar ska bli kända liksom de själva, och i förlängningen tjäna pengar på sitt kändisskap. Om det är nåt folk gillar så är det ju att spy galla över folk med "fel" åsikter, och hon har uppenbarligen lyckats. Jag tror att det bakom hennes blogg döljer sig smarta personer, eller också är jäntan själv en intelligent och beräknande person. Det krävs nämligen en hel del bakom pannbenet för att spela fullständig idiot. Antagligen har hon lärt sig av Blondinbella, som nu har frångått sin strategi att spela idiot, och är en framgångsrik ung dam. Det är de lurade läsarna och kommentatorerna som garanterar de här människornas framgång. Desto mer avvikande åsikter man har, desto fler läsare får man som helt enkelt "måste" tala om hur fel man har. Den unga damen ifråga bygger upp sin image med hjälp av sin blogg, för att senare kunna utnyttja sitt kändisskap.

anise sa...

Håller med föregående "talare"..smarta trix för att väcka uppmärksamhet..läste en viss Dennis blogg idag..han påstod att kvinnor som inte har något mellanrum mellan låren är överviktiga..och jäklar vilken fart han fick på statistiken..hmm kanske man skulle ta och bli hjulbent kanske..skrämmande att det verkar funka att publicera sånt skit..själv fortsätter jag att vara en liten vanlig människa utan ambitioner att sälja mej..är glad ändå för min lilla skara följare..
Ha en underbar dag du oumbärlige
Kram till dej och lilla frun

Baronessan sa...

Människor är hemska. Rakt av.

CamillaL sa...

Summa summarum: Alla är vi lika läskiga... har man väl insett det finns det ingen anledning att klanka ner på andra längre! Läskigt för vissa tydligen.