torsdag 23 april 2009

"Klart grabbarna ska ha nya flygplan!


Hur ska jag någonsin kunna sluta blogga och tycka en massa saker om olika prylar och företeelser i samhället så länge som det finns så mycket "knas" att förundras över. Att Peter Wallenberg använder så härliga fullblodskapitalistiska uttryck som att: -"Regeringen har en hel del egna löss på sin egen kropp!" Ja, som ni ser så väver jag automatiskt in lite stöd för vår regering, genom att kritisera Herr Wallenberg när han indirekt kritiserar Borg och grabbarna.
Angående "Grabbar" nu är det dags att byta ut flygplanen i Volvosfären, de börjar väl bli lite "unkna" nu av allt hårt nedläggningsarbete. Klart att "Grabbarna" flyger plan istället, hur illa sitter man inte i en Volvo egentligen om man är en man av lite "storlek", vi är tre killar i den här familjen som inte sitter särskilt bra ens i största modellen, något att fundera på i produktionsutvecklingsleden, om man vill hänga med i framtiden,men nu kan man ju flyga runt ännu bekvämare än tidigare. Positivt är att de nya planen är miljövänligare än de tidigare. Observera att jag skriver "miljövänligare än de tidigare", det är aldrig miljövänligt att flyga.
Kanske skulle de börja ha fler "datamöten", fungerar ju bra, sitter ju själv här och mailar över hela världen!
Artikeln som väckte ont blod i mig hittar du nedan utdrag ur Svenska Dagbladets nätupplaga 24: "Volvo beställer lyxflygplan för 850 miljoner
2009-04-22 Publicerad 16:58 Uppdaterad 17:24
Volvo storvarslar ännu en gång. Samtidigt har fordonsjätten beställt två nya lyxflygplan av märket Falcon 7X som ska levereras i år och nästa år. Prislapp: totalt 850 miljoner. "
http://www.e24.se/branscher/konsumentvaror/artikel_1263823.e24
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson som nu ska fortsätta att försöka "pausa" lite grann.
Sitter just nu och jobbar och knåpar med min andra blogg Jernsaxen, länk här bredvid!
Ha en fin dag!

3 kommentarer:

Anonym sa...

God morgon. Ja i mina öron rimmar det illa att plöja ner ett så betydande kapital på nya flygplan. Det tyder bara på oförstånd.

Hälsningar Ronny

Viveka i Bläckhornet sa...

Halloj Peter!

Skyndar mig att skriva ner några rader till dig. Har varit frånvarande ett tag vid datorn men bara för att vi inte är hemma. Vi huserar sen en vecka tillbaka hos mamma. Och åker inte hem förren på söndag. Inte dröm läget kanske, men mannen ska orka med både utbildning samt extra jobb på kvällarna nu. Och med min skada som också kräver omsorg blir det drygt. Du kan ju gissa om jag längtar tills jag kan gå igen...
Dottern kom över med sin bärbara som jag fick låna en stund. Åhhh vad jag längtat till datorn. Är jag kanske beroende?(ler)

En skam att köpa plan när så många varslas...men mycket vill ha mer och fan vill ha fler...

Hoppas ni mår bra

Kramar Viveka

Susanne sa...

ja det var en liten paus..Men jag vet det är svårt att hålla sig borta när man som du har mycke bra att säga..Ha en go Torsdag:)