måndag 27 april 2009

Praktexempel på hur man når mål via bildval!


Äntligen Måndag! Har fortfarande problem med hastigheten på mitt bredband, men ett litet inlägg vill jag knåpa ihop i dag i allafall. Har just varit inne på en massa fantastiska fotobloggar och tittat på nya alster som skapats i helgen världen över. Har även gjort lite kommentarer här och där. Tycker att många "bloggar" ibland förlorar sin konstnärliga särart och det personliga uttryckssättet försvinner ibland när jakten på teknisk perfektion blir för stor. Nu har alla sina mål med sina bloggar och det är självklart så det ska vara, men om man som enbart "konstnärlig betraktare" ser på alla fantastiska bilder som skapas så är det ju motiven som räknas.
Det här med bilder är ju fantastiskt, jag ger nedan ett länktips på en artikel i dagens Svenska Dagblad, gå in där och titta vilken bild man valt för att illustrera artikeln, titta sedan på bilden jag valt på Mona Sahlin, visst går det att vinkla mycket och inte är det någon nyhet precis att man gör det, men ibland blir det så uppenbart att det blir en "konstform" i sig!
Ja, som sagt, en liten morgon funderare ifrån Peter Olofsson som samtidigt vill önska de få läsare av Oumberliga bloggen som är kvar en fin vecka!
PS: Länk till artikel och bild på/om Mona Sahlin!
http://www.svd.se/nyheter/politik/artikel_2801703.svd

Inga kommentarer: